sunnuntaina, marraskuuta 06, 2011

Asioita joitsta en pidä josta ihmiset yleensä pitävät:

-Tuoreen vauvan tuoksu, en vaan tajua mikä siinä on niin ihanaa, haisee makealta maidolta. En ole koskaan ollut äiti joten ehkä se selittää. Tai se että meidän äiti kuulemma ruiskutti hajuvettä mun ja siskon päälle kun me oltiin vauvoja.

-Disney-piirretyt. Ei jumalauta, olen kärsinyt läpi jokun Leijonakuninkaan ja Mulanin ja helvetti meinas mennä hermot. Tarinat eivät sinällään ole niin kauheita, mitä nyt hetkittäin aina saarnaavia mutta en jaksa niitä pirtsakoita sivuhahmoja ja sitä piirrettyä ylinäyttelemistä ja niitä saatanan KULMAKARVALIIKKEITÄ! Aina kun joku Disney-hahmo yllättyy, tekisi mieli heittää jotain tylppiä esineitä ilmaan ja jäädä itse alle.

-Hotelliaamiaiset. Rauhoittukaa nyt ihmiset jo vähitellen näiden kanssa! "Vähäx ihanaa, siellä oli kaikkii leikkeleitä ja munakokkelii ja ihanii kurkkuviipaleit, vähäx ihanaa, hotelleissa parasta on ne aamiaiset!" Ihmiset aina loukkaantuu jos hotellin aamiaisella tai laivalla miekä ei vedä naamaansa täyteen jotain mysliä ja croisantteja. Niiku kuka ihminen haluaa kahdeksalta aamulla syödä prinssinakkeja jostain noutopöydästä?!
 
-Joulu. Mä en oo yhtään jouluihminen.

-Kuppikakut. Cupcakes. Tämä on taas sellainen triplahölmö ruokatrendi. Varsinkin sellaiset kuppikakut joiden on päällä on jotain omituisenväristä mönjää, myöntäkää pois, ne ei maistu hyvältä vaikka ne näyttäis kuinka sööteiltä ja trendikkäiltä. Sitäpaitsi ne haisee Anu Harkilta.

-Oikean mittaiset verhot. En muutenkaan oikein pidä verhoista, mutta varsinkaan en pidä niistä jos ne on sopivan mittaisia, eli puoli senttiä irti lattiasta. Vähänkö dorkan näköistä! Minun mielestäni verhojen kuuluu kasautua alapäästä lattialle sellaiseksi mykkyräksi.


0 kommenttia:Lähetä kommentti