tiistaina, heinäkuuta 02, 2013

Snowden tänne ja heti!

Minä haluan olla pihvinä Snowden-Mikko Hyppönen-hampurilaisessa.

4 kommenttia:

 1. En nyt ihan heti laskis itseäni pois tästä kisasta, vaikka sen exä oli joku trapetsitaitelija-tankotanssija ja Anna Chapman on Venäjän Maximin kannessa (airbrushattuna to the hilt!) niin on mussakin kaikkia tosi kiihkeitä aspekteja, kuten Lindexin pitsibloomersit ja ST:TNG-kaudet DVDllä.

  Sidenote: Mää on yleensä ole kauheasti pelännyt Venäjää, tulkaa vaan ja ostakaa meidän jäähallit ja strategisesti varuskuntien lähellä sijaitsvat kesämökit, mutta nyt kyllä pelottaa Venäjän maailmanvalloitus, jos heidän käsityksensä vaatemuodista on tuo mikä Anna Chapmanilla on tuossa muotinäytöskuvassa. Mad Maxin kaiuoluisteleva fetisistisisko, complete with gun. Jessus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hö. Jos nyt unohtaa tuon hupsun aseen, ni kivahan tää on.

   Noilla paidan somisteilla saa kivasti linjaa pötkömpäänkin runkoon, epäsymmetrinen vyöhässäkkä tuo kokonaisuuteen tuulahduksen huolettomuutta ja pisteenä i:n päälle värit on valittu oivasti yhteen tuon liekkitukkaisen jumalattaren kutrien kanssa.

   Jos ny valittaa pitäis ni olisin pykälää ruskeammat saappaat voinut valita noiden kermanvaaleiden tilalle.

   Oh well.

   Poista
 2. Ollaksesi sirokätinen mies joka on mieltynyt lämminhenkisiin teinisarjoihin ja tietää kuka on Anna Wintour, olet kyllä aika hakusessa muodin suhteen. Ensinnäkin, tuossa kuvassa ei missään ole paitaa. Toisekseen, siinä on karvakaulus, punainen vuorikangas ja nahkatupsuja samassa vaatteessa. Vyö ei millään tavalla tuuleta asukokonaisuutta koska se on samaa kakanruskeaa kuin toppi ja tuo toppi itsessään on jäänne 90-luvun alusta jolloin korsettitopit oli ihan yleisesti hyväksyttyjä muuallakin kuin goottiteinien kokoontumisajoissa. MUT HEI! oon samaa mieltä noista saappaista!

  "Fun" fact: muotinäytökseen kuului näköjään myös Dima Bilanin, tuon köyhän miehen Antti Kurhisen, uhkailu kys. aseella. Ilmeisesti koska tuosta takista paljastuu vain lisää viehättäviä yksityiskohtia kuten eriväriset taskuläpät!
  http://www.cbsnews.com/8301-31749_162-20051728-10391698.html
  Tosin lähde on CBS, joten jos Venäjältä (tai Antti Kurhiselta!) kysytään, on kyse vain CIAn propagandasta.

  VastaaPoista