perjantaina, elokuuta 02, 2013

Bitch, your name is karma!

En tiedä mitä olen tehnyt, mutta on aika extravittumaisia kostotoimenpiteitä karmalla ollut viimeaikoina. Ajattelin tässä yhtenä iltana, että wohou, onpa mun elämä tylsää, voisi taas yrittää sitä x-files-maratonia ja valitsin tietysti, tietysti sen kakkoskauden shipperfestin jossa Scully ensiksi ufonapataan ja sitten Mulder tuntee hermojaraastavaa tunnontuskaa ja puristaa sitä kornia ristiriipusta, kunnes Scully ilmestyy puolikuolleena johonkin sairaalaan ja Mulderin rak...STRENGTH OF BELIEF pelastaa Scullyn hengen.

Noo, arvatkaa miten kävi? Kaksi jälkimmäistä jaksoa tästä storyarchista, eli se Mulderin angstijakso ja sitten se IIIHANA uudelleenherääminen oli pelkkää vihreää pikselipuuroa! JUMALAUTA! Äänet kyllä kuului mutta joku perkeleen salaliitto oli tuhonnut kaiken kuvamateriaalin! Jotenkin hämärästi muistelisin että tuo DVD on aina ollut viallinen, ja kultarakasihana aikoinaan olisi käskenyt minua palauttamaan kyseiset DVDt, johon vain tuhahdin ironisesti, koskapa ne on ostettu jostain Amazonista enkä todellakaan jaksanut niiden kanssa alkaa selvittämään jotain palautuksia. Jotenkin kuitenkin tämä asia ei ole ikinä ollut niin hermojaraastavan hirveä vääryys ja TIKARI SIELUUNI kuin vasta nyt.

No ei siinä mitään! Nythän on jokapuolella suunnillen ryöstömyyty ylettömän halpoja suomiversioita x-fileskausibokseista, joten tänään töiden jälkeen sitten ajattelin käydä sellaisen riepaisemassa itselleni. JA PASKAT TÄSSÄ KAUPUNGISSA EI OLE X-FILESIN KAKKOSKAUTTAMYYNNISSÄ MISSÄÄN, VOIN KERTOA! Kiersin Linnanmaan Prisman, Anttilan, Levykauppa Xän (joka oli mahtava blast from the past, aion hengailla siellä nykyään aina) Raksilan Citymarkein ja Prisman ja Kodin ykkösen, ei misään, saatana! Kävelin seitsemän kilometriä ja virallisesti inhoan elämääni.


0 kommenttia:Lähetä kommentti