sunnuntaina, elokuuta 11, 2013

Kuka vihaa pakkaamista?

Meikä!

Kesällä mihinkään lähteminen korostaa sitä kuinka paljon oikeastaan vihaan kesämuotia. Eikö voisi olla syksy jo niin saisi pukeutua neuleisiin ja oikeisin kenkiin? Laukutkin saisi olla nahkaisia ilman että näyttäisi siltä että on valmistanut laukkunsa säärinahastaan.

Kuinka te selviätte pakkaamisesta, minä yleensä kasaan laukkuun kaiken jota saatan haluta mukaani, sitten puran laukun sängylle ja mietin outfitit jotka jotenkin järkevästi kierrättäisi ainakin samoja alaosia. Ja sitten näen kaikki hylkäämäni mekot ja aattelen jotta ooooh, pitäähän mekot saada mukaan, mitä jos siellä sataakin, mitä jos kaikki paikalliset onkin ubertyylikkäitä jne jne. Joten kuitenkin pakkaan lopulta kaiken mukaani niin ettei ostoksille jää mitään tilaa!

nyt olisi sitten neljät alaosat (yksi päällä matkustettaessa, yksi joka ei käy minkään muun kuin yhden yläosan kanssa, mutta se on iiiihana!)
3 mekkoa (yksi pesukoneessa, yksi silkkinen joka vie tilaa saman verran kuin silkkihuivit ja sitäpaitsi se sopii niin hyvin siihen paikkaan mihin oon menossa, please let me have it!)
ja yläosia, oh god... kaksi sinistä t-paitaa, kaksi paitapuseroa, pikähihainen harmaa t-paita, yksi silkkinen, yksi puuvillaneule vaikka oikeastaan haluaisin ottaa kaksi...
kaikki muu eli laturit, yöpaidat, alusvaatteet, kempparit, korut ja huivit, käsilaukku jne.
Ja en ole edes miettinyt kenkiä!

Viikon matka...way too much stuff. Jos päivässä menee yleensä yksi outfit, muutamana päivänä ehkä kaksi, tarvitsen noin 10 outfitia, mekot on automatically 3, erikoisalaosa ja silkkipaita on neljäs, sininen tpaita ja housut (5), tonen sininen tpaita ja hame (6), paitapusero ja housut (7, tässä ajattelin matkustaa), toinen paitapusero ja hame (8), harmaa tpaita ja housut (9) oh my god, eihän nää ees riitä! Shvitzaan kuitenkin niin paljon että yläosien kierrätys on totes not happening. Ajattelin jo että laitan kolmannen mekon tänään päälle, se on se formal Thursdays-mekko ja tekokuitua joten automatically a little uncomfortable, silloin se jäisi pois...

Mitä jos siellä onkin alle 20 astetta? Tarvitaanko sitten villapaitoja? Vetääkö paikalliset jo toppatakkia niskaan?

Aaarg.


0 kommenttia:Lähetä kommentti