tiistaina, toukokuuta 20, 2003

Arvatkaa mikä ärsyttää! Kun on sirkkelimäiset menkkakivut, sellaset jotka tuntuu siltä kun joku olisi pistänyt kilon vicks vaporubia mahalaukkuun, niin joku valopää tulee ja sanoo että lähde lenkille, se auttaa! Lähde lenkille, kun juuri ja juuri pystyn raahutumaan vessaan! Lähde lenkille kun pelkkä ohiajavien autojenkin ulvominen aiheuttaa okennusrefleksin?

TIEDÄN että menkat on luonnollinen asia ja saan syyttää ihan itseäni kun en käy spinningtunneilla enkä juo kamomillateetä henkisen kasvun edistämiseksi, mutta hei vähän armoo, pliis.


Oletteko muuten huomanneet että silmänympärysvoiteet on naisten autot? Ihan niikun autohin keksitään miehille kokoajan uusia vohjakkeita, niin naisille keksitään kokoajan mullistavia kemiallisia nanopartikkeliliposomiplacebokosteusmolekyylejä. Sitten stockmannin kemikaliomyyjät, nuo täydellisesti meikatut kiiltokuvapimatsut brändipoteroissaan esittelevät jokaista uutta time-release-moisturizerasvaansa niinkun se olisi maailman kahdeksas ihme."Tämä oxymoronicbastardliposomi häivyttää juonteet ja parantaa itsetuntosi".


0 kommenttia:







Lähetä kommentti