lauantaina, tammikuuta 10, 2004

Povasin korttipakastani aikani kuluksi hiukan ennustuksia uudelle vuodelle. Katsotaan mitä kortit sanoivat.

Vuoden 2004 aikana:

Anneli Jäätteenmäki kirjoittaa kirjan jonka sivun 75 alaosassa oleva Jäätteenmäen itse muotoilema termi, Nakkivaaran politbyroo, jollekin tarkemmin määrittelemättömälle Suomen politiikan harmaalle eminenssille aiheuttaa keskustelua mediassa. Kirjan julkistamistilaisuuteen Jäätteenmäki on pukeutunut villashaaliin, pehmentääkseen kovaa noita-akan imagoaan.

Rakel "Raksu" Lignell ja Päivi "Päksy" Storgĺrd valittavat edelleen Annassa kuinka a) rehevinä naisina heitä syrjitään työelämässä ja b) kuinka he ovat työuupuneita.

Linda kertoo parantuneensa jostain mystisestä sairaudesta.

Karita Tuomolasta saadaan kuva uuden rakkaansa kanssa kun he suutelevat ravintolassa. He ovat kuitenkin vain ystäviä. -Minulla on useita miespuolia ystäviä, sanoo Karita.

Työttömyyttä hillitäkseen työministeriö runnoo läpi uuden lain jonka mukaan yhdellä henkilöllö ei voi kerrallaan olla kuin korkeintaan 15 eri ansiotulonlähdettä. Ministeriö kutsuu lakia Lex Anitraksi.

Ilta-sanomien tylsistynyt toimitus lukee aikansa kuluksi Muropakettia ja löytää linkin IRC-galleriaan. Ilta-Sanomat kysyy Raisa Cacciatorelta onko se nyt ihan laitaa että 13-vuotiaat postailevat kuviaan kaiken kansan näytille. IRC-gallerian serverit kaatuu.

80-luku on out ja 90-luku in! Henkka ja Maukka myy kukikkaista sohvakankaista tehtyjä liivejä ja isoja flanellipaitoja 13-vuotiaille irkkigalleriapissiksille. Ace of Base yrittää comebackiä ja coolein sisutusvillitys on tapeetti-versiot 90-luvulta tutuista säkkäräkuvioista jota tuijottaessa silmien eteen yhtäkkiä nousee kolmiuloitteinen kuva lentävästä lintuparvesta.

Anorakkiaktivistien pariin leviää uusi lävistysvillitys. Korvalehtiin isketään killumaan vaatekaupoista tuttu, mustetta sisältävä hälyytyslaite. -Kun menen tämä korvassa kauppaan ja hälyytysportit alkaa vinkua, ihmiset varmasti havahtuvat miettimään omaa luontoa rasittavaa kerskakulutustaan ja globalisaation rappeuttavaa vaikutusta, sanoo Juri, 21-vuotias opiskelija jonka korvassa killuu musta Checkpoint-hälyytin.

Sitten korttini kertoivat jotain epäselvää Matti Nykäsestä, seiskan maksamasta ulkomaanmatkasta ja isosta puhallettavasta uimapatjasta.




0 kommenttia:







Lähetä kommentti