perjantaina, tammikuuta 02, 2004

Uusi vuosi, uudet telkkuohjelmat!

Hyvää uutta vuotta koko konkkaronkka, ja nöyrimmät anteeksipyynnöt lukijoilleni ja erityisesti Kossulle koska katosin kuin pieru Saharaan kertomatta pyhäsuunnitelmistani. Daddalie kumartaa niin että miekan pää osuu valtakunnansalin ikivanhaan kivilattiaan. Saharassa en ollut, vaan Tampereella ja Kajaanissa joita eräänlaisiksi sivistyksen ja älyn aavikoiksi voitaneen kutsua. :)

Sitten asiaan. Sen lisäksi että uusi vuosi aina kantaa selässään uuden jännittävän verokortin, tulee uutena vuotena myös aina uusia telkkuohjelmia. Ensimmäinen niistä oli eilen kolmosella aloittanut T.i.l.a extra, jossa MoonTVn siiderianarkismin söpöön oviaukoissa hengailuun vaihtanut Vera Olsson esittelee katsojille julkkisten koteja. Sarjan henkisiksi edeltäjiksi voitaneen laskea MTVn ratkiriemastuttavan Cribsin ja kauan sitten Huomenta Suomesta kadonneen Takaovi-insertin ("iloa ja valoa taas tähänkin keskiviikkoaamuun!") joka esitteli julkkiksia heidän kotonaan ennekuin siirtyi kokonaan laulamaan gospelia ja kertomaan lähetystyöntekijöiden kaivamista kaivoista Kongossa. Tirkistelijäminäni kehrää tyytyväisenä kun tämänlainen ohjema saatiin taas telkkariin.

Ensimmäisessä osassa vierailtiin Jani ja Susanna Sievisen kotona. Ja kyllä oli ilmeistä miksi heidän sukunimensä on Sievinen. Kyllä oli niin söpöä ja lämminhenkistä heidän pyöröhirsitalossaan! Vekatut verhoasetelmat ja kuivakukat ja Provence-tyyppinen liesituuletinpömpeli. Hiukan ihmetytti miksi kämpässä on 220 neliötä mutta silti perheen lapsilla ei ole omia huoneita, mutta what the hell, oli niin pittoreskia ettei tuollaisessa kodissa varmaan tapella koskaan. Ja jos tapellaan, isä saa onneksi laittaa kuulosuojaimet korvilleen!

Keksin myös kivan interaktiivisen kilpailun jota T.i.l.a extraa katsoessa voi harrastaa: IKEA-bongaus! Se joka bongaa eniten ikeakamaa ohjelmasta on voittaja. Sievisiltä bongasin klapikasseina käytetyt ikean siniset kassit, jääkuutiolta näyttävän valaisimen ja poikien parvisängyn. Jos löysitte jotain muuta, kertokaa kommenteissa. Lisäpiste sille joka osaa nimetä tuotteiden IKEA-tuotenimet.


0 kommenttia:







Lähetä kommentti