tiistaina, toukokuuta 25, 2004

I Am A: Turqoise emotional turtle

EN ole tehnyt mitään nettitestiä mutta joku topikki piti tälle postaukselle keksiä niin tuo tuli ekana mieleen. Olkaa kiitollisia, ensiksi suunnittelin peruskoululta haisevaa "Terveisiä Roomasta!"-otsikkoa.

Tuli sitten käveltyä viikon verran Rooman huippupittoreskeillä kujilla. Kaupunki oli kuuma, turistitäyteinen ja niin romanttinen että pikkusyömmein kujersi kolmeneljäsosatahtiin. Turisteillessa tuli mieleen että mikä kumma siinä on että hotellien siivouskärryistä on ihan pakko pölliä aina jotain? Ihan sama vaikka olisi jossain todella kämäsessä hotellissä jossa shampoo on jotain lipeäjohdannaista ja tyynymintut vanhentuneita (no okei, myönnetään, olen vain kerran elämässäni ollut niin hienossa hotelissa että siellä edes oli tyynyminttuja) niin heti kun sen siivouskärryn näkee niin päässä nousee joku hetkellinen kleptomanialippu pystyyn ja on pakko hyökätä stealth-modessa kimppuun koska yht'äkkiä ei voi elää ilman The Royal International-logolla varustettua suhkumyssypakkausta. Olen keksinyt kaksi syytä: Ensinnäkin, tällä tavalla kunnolliset kansalaiset saavat kerran vuodessa tuntea miltä tuntuu olla rosmo. Mutta muistakaa! Börjar med knappn?l, slutar med en silversk?l! Pölliminen, jopa siivousvaunuista on väärin! Toisekseen, syynä voi olla joku alkukantainen jäänne ajalta jolloin matkustaminen oli vielä elitististä ja coolia. Jos kotona oli huolimattomasti Intercontinental-kyniä ja Monumental Asshigh Hotel-tulitikkuaskeja, oli cool ja maailmaanähnyt. Jossain vaiheessa nämä syyt ovat sitten muuttuneet tavaksi, ja käy niikuin siinä The Nanny-jaksossa jossa koko perhe lähti lomailemaan. Perheen nuorimmainen lapsi ryntäsi yllättäen Nannyn huoneeseen ja kiljaisi jotain tyyliin: Quick! the cart is in the corridor full of mints and shampoos! ja The Nanny huokasi syvään, vilkais taivaaseen ja henkäisi liikuttuneena: Ah, the torch has been passed on.

Tällä kertaa tyydyin pöllimään yhtden kuulakärkikynän jonka kylläkin jätin huoneeseen. Vasta juuri lähtiessä tajusin että olisi kannattanut viedä niitä kengänkiillotuslappuja, olivat erittäin tehokkaita. En edes tiennyt että niitä on vielä olemassa muuallakin kun arkistoituneena siihen Lottakirjaan missä Lotta luulee antavansia Paulille kädenpuhdistuspyyhkeen ja antaakin kiillotuspyyhkeen ja Paul sitten joutuu tanssittamaan vanhaa opettajaansa ja haukkuu parka Lotan pystyyn kun opettaja on luullut että Paul kärsii käsien hikoamisesta. (Mitä enemmän näitä Lotta-kirjoja aikusempana muistelee, sitä idiootimmalta Paul vaikuttaa. Varmasti kohta alan pitämään ärsyttävinä kaikkia miehiä jotka hymyilee sillätavalla kuin Paul, vain toista suupieltä nostaen) Lotta kostaa tämän muistaakseni lyömällä Paulia esitenipulla päähän. (Kuinka ikinä pidin tätä parisuhdetta romanttisena ja ideaalina, en koskaan tule tajuamaan. Toinen täysin idiootti ja toinen väkivaltainen. Tämänhän perusteella Matin ja Mervinkin pitäisi minusta olla hurmaavia.)


0 kommenttia:







Lähetä kommentti