lauantaina, elokuuta 13, 2005

Lauantainelkku via Gloomy Sunday

1. Onko vaatteiden ostaminen sinusta helppoa vai hankalaa?
Vaikeaa, valinnanvaraa on liikaa ja kehoni, kuinka hekumallinen se omasta mielestäni onkaan, ei ole muotisuunnittelijoiden mieleen.

2. Mistä yleensä ostat vaatteesi?
Viimeaikoina on tullut taas kierreltyä paljon Zarassa, sen naisellisen ja romanttisen siluetin takia. Henkasta ja maukasta haen perus-tpaidat ja topit ja järkevät käyttövaatteet ostan yleensä tavarataloista. Stokalla on isot merkit laajasti edustettuna kun taas sokkarilla on töissä tarvittavia konservatiivisia mummomerkkejä laajat valikoimat. Sen lisäksi ulkomaanmatkat ilman vähintään puolen päivän vaateshoppailusessiota ovat aika turhia.

3. Mikä on suosikkivaatekappaleesi?
Juuri tällä hetkellä musta, lonkkapituinen a-linjainen alpakkakarvainen keeppi-juhlatakkini jonka ostin Brysselistä kiinalaisia sisustustavaroita ja vaatteita maahantuovan liikkeen aleista. Linkki ei paljon kerro Se yhdistettynä farkkuihin on aika suppermooodel-tyyliä. Myös musta rilsin jakkupuku jonka ostin tammikuussa on osoittautunut viisaaksi investoinniksi. Ihanin mekko jonka omista on vintage vanhaa roosaa ja harmaata yhsitävä cocktail-asu jonka on valmistanut Ateljee Lindblad joskus 60-luvulla. Myös vaaleanpunaiseen ylioppilasjakkupukuuni liittyy paljon muistoja. Mukavin vaate on ehdittomasti ne kultarakasihanan tänne jättämät tpaidat joita käytän yöpaitoina.

4. Oletko koskaan ajatellut ommella vaatteesi itse?
Olen, mutta olen tajunnut ettei siitä mitään tulisi, muuten niin kaunista peruskoulun päästötodistustani rumensi vain yksi seiska, käsityöt. Sen sijaan olen teettänyt muutamia vaatekappaleita, kuten ihanan musta cocktailmekon jossa on vaakasuora kaulus ja rusetit olkapäällä ja johon en varmasti enää mahdu.


0 kommenttia:







Lähetä kommentti