lauantaina, lokakuuta 29, 2005

Rouvan elkeitä hei nyt!

Sarjassa Dadda nälvii naisia joille on oikeesti ihan pirun kade:

Tämän viikonlopun Ilta=Sanomissa kertoilevat aukeaman verran kuinka mikään ei ole muuttunut avioliiton myötä Heidi ex-Wee ja Lola. Vai yksi on joukosta poissa, Piritta edelleen Hannula jonka häiden peruuntuminen on yksi suomalaisen pintajulkisuuden synkimpiä mysteereitä. Mutta takasin heihin, jotka ovat onnistuneet kamppaamaan mieshenkilön elämän risteilylaivalta ja työntämään hänet lemmen kaljakärryillä rakkauden satamaan. Kuvissa naiset heittelevät raivoisasti ilmaan syyslehtiä, "ihastelevat nimettömiensä timanttiloistetta" (no kidding, ihan oikeesti!) ja kököttävät sivistyneen kahvilan rottinkikalusteissa. Rouvana olo on ehdottomasti tämän syksyn trendi! Tekstissä kerrotaan kuinka rouvat painottavat yhteisen ajan tarkeyttä ja keksivät pieniä yllätyksiä pitääkseen parisuhteen tuoreena. Onkohan joku julkku kertonut tämän joskus aikaisemmin? Seksikin toimii vaikka kotialbumissa on häävalokuva. Voi kun yllättävää. Saamme myös tietää että Lolan mielestä "riittäisi pari kuukautta kevyesti, kun alkaisin olla, että hei nyt."

Mutta pelottavat rouvuuspilvet ovat kerääntyneet Heidin taivaalle, hänen ystäviensä mielestä Heidi on ruvennut ihan rouvaksi sienestäessään ja kutoessaan sukkia. Älä huoli, Heidi, siirtyminen sedulasta sienimetsään on osa normaalia aikuiseksi kasvamista.

Tämän artikkelin jälkeen alan taas ihmettelemään mitä järkeä koko avioliitto-instituutiossa on ja varsinkin mitä järkeä on tälläisten haastattelujen julkaisemisessa. Heidin ja Lolan mukaan avioliitto on:

*miehen sukunimen ottamista
*timanttiloistetta
*sienimetsää ja sukankudontaa
*kauheaa pelkoa että homma menee puihin jos siihen ei panosteta "täysillä"
*hei nyt

Pari aukeamaa myöhemmin saamme muistutuksen siitä kuinka avioliitto pitäisi oikeasti kieltää. Nolosti potkut saanut Tarja Turunen kertoo avioliitostaan: Yhdessäolo on todella helppoa. (No sepä kivaa) Emme riitele mistään (Juu, tottakai ette.) Marcelon ainoa ärsyttävä piirre (no niin tappelettehan te! vai?) on että hän on aina oikeassa. Hän on niin hyvä ihmistuntija, että tietää aina kaiken. Tarja hei, et kai oikeesti ollut tosissasi? Ethän? Vai onko sinulla sama avioliittoneuvoja kuin Katie Holmesilla?

Onneksi meillä on myös muunlaisia vaimoja, kuten loistava Jenni Dahlman-Räikkönen. Hän pitää avioliiton arjen loitolla tanssimalla rintsikoissaan yleisissä ravitsemusliikkeissä ja pussailemalla naisystäviään. Ei mitään kynttiläillallisia ja hei nytiä täällä!


0 kommenttia:







Lähetä kommentti