maanantaina, joulukuuta 26, 2005

Heidi Wee, onnellisesti avioliiton satamaan ankkuroitunut ex-missi jatkaa urotekojaan. Sienimetsässä kokemiensa rouvamaisten seikkailujen jälkeen osansa saa Heidin ystävät. Menaisten mukaan Heidi wee ilahduttaa ystäviäään tänä jouluna valokuvapostikortilla jossa Heidi hassuttelee Floridan rannikolla päässään sekä tonttulakki että sarvet. Samoihin koristuksiin on sonnustautunut Heidin siippa, Nicklas "Raha" Sohlberg, jonka perhe, artikkelin mukaan on niin yllättävän ihmeellisen normaali, vaikkakin heillä on RAHAA! Heidi ja toimittajatytsä hei, massi on massii, you know! (Vannoin että vielä kerran ennen vuoden loppua viittaan Miljonäärijussiin, ja niinhän minä piru vie tein!)

Sara La Fountainia, olet meille enigma. Muija paistattelee Fazerin leivontasuklaiden mainoksissa tarjoamassa ohjeitaan syntisiin juustokakkuihin ja taivaallisiin suklaamuffineihin, ja silti hänellä on leptosomin keskivartalo. Mitä helvettiä. Ja kaiken kruunaa niin uskomaton hiuskuontalo, ettei sellaista ole nähty sitten Riitta Uosukaisen (joka on onneksi kadonnut jonnekin, thank god) purratun nuppipanssarin. Hiukan lohdutusta ja vahingoniloa sentään luovuttaa videolla oleva Avec Sara- jakso, jossa Sara päräyttelee sellaista kielioppia ilmoille että Uosukaiskakin nauraisi karjalaisesti helkkyen peittääkseen raivonsa.

Sara La Fountainista pääsemmekin kätevästi musiikkivideotaiteeseen. Miksi musiikkivideoissa ei enää ole alastomia mallinukkeja? 80-luvulla alastomat mallinuket olivat de rigeur jokaisessa vähänkin taiteellisesti haastavammmassa musiikkivideossa. -Ihan hyvä, saattoivat levy-yhtiöiden pomot sanoa kun A-ha julkaisi loistavan Take on me-videonsa, -mutta seutraavassa haluaisimme nähdä pari alastonta mallinukkea kuvaamassa musiikkinne taiteellisia ulottuvuuksia ja yhteiskunnan pinnallista sisältöä, kiitos.


0 kommenttia:







Lähetä kommentti