tiistaina, joulukuuta 13, 2005

Spottasiko kukaan Teuvoja? Minä olen ihan ulkona. Hilkkis Ahde on sen verran tunnettu Teuvo-mesenaatti että hänen omituiset mittasuhteet omaava pukunsa olisi voinut olla original Teuvo. Mutta muuten ei varmoja Teuvovetoja. Sitten on vielä lisättävä että kylmän sodan prinsessa, aikamme legenda, m'lady Assi purjehti paikalle ja näytti näille tämän päivän kulttuuriministerimissukoille mitä oikea linnanjuhlaglamour on! You go, girl!

Kauhea odotus on alkanut. Mallikoulu 2006 on aloittanut rekrytoimisen eli kilpailjoiden hakemisen. Ensimmäisen osan ollessa niin loistava, voiko tämä toinen vuosi enää parantaa mitään. Muistellaanpas melkein vuoden takaisia huippuhetkiä sarjasta, jonka jälkeen jokainen suomireality on mitattu ja huonoksi havaittu daddalien ruokakunnassa:

-Ensimmäisen kokelaan dramaattinen lähtö.

-Saimi Nousiaisen vierailu: Saimi: Sä kävelet kun sää olisit tappamaan menossa!
Mallikokelas: Saimi oli siis niin ihq!

-Marianne, Mariannen sisko ja Mariannen äiti yhdessä tupakalla.

-Keskisormiepisodi. Varsinkin marthan kommentti: Sentteri nousi pystyyn! Vaik mää olin kyl muuten kokoajan pro-Sini tässä debatissa.

-Marimekon lahja osakilpailun voittaneelle: Marimekon kylpytakki. Siis sellainen samanlainen jonka jokainen kilpailija sai joka tapauksessa.

-Jaana-special mit Hesburger-boyfriend!

-Koko tuomaristo pukeutuneena sponssituulipukuihin erään jakson arvosteluosuudessa. Not pretty.

-Tuomari-Noran dramaattinen puhetapa.

-Pasi Loijas.

-Joka ikinen hetki Milanon jaksoista. Pure reality gold.

Vaadimme DVDn!


0 kommenttia:







Lähetä kommentti