sunnuntaina, maaliskuuta 05, 2006

Meitä johtaa meistä yksinäisimmät

Oikeesti, onko hirvee se Activia-mainos? Olenko muka ainoa joka odottaa jatko-osaa jossa tytär ajaa sen naurettavan lettinsä siiliksi, hankkii tatuoinnin ja haistattaa paskat harmoniselle äiti-tytär-suhteelle. Niin käy joskus ja blaa blaa blaa! Uskon että terveysvaikutteisia tuotteita ei voi myydä seksillä ja provokaatiolla, mutta haloo, Activia on pahempi kuin kaikki Toffifee-mainokset yhteensä.

Miksi ei voi jo olla parsa-aika? Haluan parsaa! Tuoretta vihreää parsaa, parmesanilastujen ja sitruunalla maustetun voisulan kera.

Keskiviikkona oli Kampin kauppakeskuksen avajaiskutsuvierasbakkanaalit. Onneksi meille maan matosille kuvia tilaisuudesta välitti ilta-sanomat. Anitra Ahtola, tuo ex-presidentin ex-vävyn ex-vaimo, oli tietysti paikalla. Ja häntä ja muita julkkiskuvia katsoessani tajusin vihdoin miksi missien ja ex-missien päällä tuntuu leijailevan hiukan enemmän julkkistaikapöyä kun nk. tavisjulkkisten, kuten kansanedustajien ympärillä. Jossain vaiheessa missikiertuetta (tiedättehän senkin reportaasin, Kotkan Citysokos ja sitten kinkku-aurajuusto-ananaspizzaa Rossossa, koska missit syö koko ajan!) misseille opastetaan kutsuvieraspousaus. Kun keskiverto naiskansanedustaja pönöttää kuohuviinilasi kädessä väläyttäen kasvoilleen Hannu- Takkula-kertoi-tyhmän-vitsin-hymyn, Anitrat ja muut missieliöt osaavat jotenkin pyöräyttää kehonsa mutkalle, ja katsoa kameraan silmäkulmistaan hymyraivoa pukaten. Tämän missibussissa opittuaan hänet ikuisesti erottaa kuvareportaasien julkimomassasta. Ja silti, tämä pousaus on erilaista kun samojen missukoiden samoihin lehtiin kuvatut "Pääsiäisen kuumin alusasumuoti"-pousaukset. Nytkin, torstain ilta-sanomissä Anitra näyttää täysin missijulkulta katosessaan puolittain olkansa yli kohti kameraa.

Joskus tässä blogissa mainitsin että pitäis tehdä mixtape kaikista leffakohtauksista jotka on niin hyviä että ne tekee huonoistakin leffoista katsomisen arvoisia. Voisin teidän iloksi alkaa listata niitä tänne sitä mukaa kun mieleen pätkähtää. Aloitetaan lapsuusvuosien suosikista, Niskavuorien Heta-leffasta joka on kyllä loistava kokonaisuudessankin. Leffa kertoo Niskavuoren tyttärestä joka joutuu naimisiin köyhän rengin kanssa, mutta joka sinnikyydellään rakentaa rengin torpasta suurtilan, polkien siinä sivussa rengin itsetunnon maanrakoon. Leffan paras kohtaus on kun ylpeä Heta vastaanottaa sukulaisensa Niskavuorelta ja osoittaa kuinka uusi talo on Niskavuorta suurempi. You go, girl! Aina puhutaan että Pohjanmaalla kasvaa ylpeää sakkia, mutta kyllä meillä Hämeessäkin osataan, jos on Wuolijokea uskominen. Heta on ihan loistava arkkityyppi ja kaikkien Tua Tikkasten esi-äiti.


0 kommenttia:







Lähetä kommentti