maanantaina, huhtikuuta 24, 2006

Enigmat 24.4 (maailma on nyt, huominen odottaa avaruudessa)

Mieltäni askarruttavat enigmat:

a) Anitra Ahtola ja Vanessa Kurri. Erikseen erinomaiset, yhdessä ylivoimaiset! (kuten 80-luvulla mainostettiin Tapparan ja Apu-lehden sponsorikuvioita) Mitä tälle suomen julkkismaailman dynamiselle duolle oikein tapahtui, ensiksi annettiin ihania yhteishaastettuluja ja sitten Anitra ei edes ilmestynyt Kurrien häihin?

b)Heartmix. Mitä enemmän ajattelen TV2sen Heartmixiä, alan olla varma että sarja ei ollut ainoastaan järkyttävän huono tosi-tv-yritelmä. Oliko siihen piiloitettu subliminaalisia viestejä (siis muitakin kuin "Heartmix on järkyttävän huono") kansalle. Olko roolihahmojen uskomattoman kököt dialogit sittenkin kansainvälisen teollisuusvakoilijoiden viestejä päämajaan? Mitä tapahtuu jos Heartmix-videota soitetaan takaperin? Miksi YLE kieltäytyy uusimasta sarjaa?

c) McCiabatta. Tapahtunutta Oulun keskutan mäkkärissä la 22.4: Tarjotinmainoksessa mainitaan kevään uutuusherkkuna Ciabatta, kahdella lihavaihtoehdolla ja sitruunasinappikasikkeella, mutta kuitenkaan kyseistä tuotetta ei muuten mainostettu Oulun mäkissä eikä myöskään mäkin kotisivuilla. Oi missä olet Ciabatta? Only at participating McDonald's restaurants? Silloin luulisi nettisivulta kuitenkin löytyvän tietoa? Onko tarjotinmainokset lähteneet liian aikaisin liikenteeseen? Niissä uutuustuoteesta ei puhuttu minkäänlaisessa futuurissa, joka tietysti olisikin vaikeaa koskapa suomenkielessä ei futuurimuotoa ole. Siitä huolimatta, haluan Ciabattani nyt! Sitruunasinappikastike! Ei ole mahdollista että se olisi pahaa.


0 kommenttia:







Lähetä kommentti