sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006

Yksi helpommista tavoista potkia elämää vanhaan kuluneeseen ruokabrändiin on esitellä uusi makuvaihtoehto. Ruokafirmat ovat tehneet näin jo vuosia. Mutta tavan yleistyessä, myös eri makuvaihtoehtojen on itsessään täytynyt kehittyä kiinnostavimmiksi. Ennen saatoimme ihastella uutta jugurttimakua "banaani", sitten tuli makuyhdistelmät (Jaffa Sacherina, kanelipuusti-jugurtti) jotka vaativat jo vähän enemmän mielikuvitusta (ja tarkempaa ennakkotutkimusta), ja nyt meille tarjotaan kokonaisia makumielikuvia kuten "Pringles Greek style" (mitä tuokin tarkoittanee? Mikis Theodorakiksen makuisia sipsejä?). Siksipä olenkin kehittänyt uusia makumielikuvia ihan vapaasti ruokateollisuuden käytettäväksi:

Yoplait Perheidylli
Popsi Krapulanmakuinen
Tupla Special Edition: Gay Love
Aura: Matti ja Teppo
Creme bonjour Dengue-kuume


0 kommenttia:







Lähetä kommentti