lauantaina, kesäkuuta 03, 2006

Että rentouttavaa sunnuntaita itse kullekin vaan. Mikähän ylläri huomenna mahtaa odottaa? I quite enjoy the gut-wrenching part of it, though. Olen siis TÄYSIN RAKASTUNUT!

meikä sai haasteen Cybbikseltä:

Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista, ottamalla virke kustakin vähintään ja yksi haastajan blogista ja haasta jokainen lainaamasi blogaaja, paitsi haastajasi.

Tuollainen siitä tuli, kauhean funtsailun jälkeen. Tajusin, ettei tässä maailmassa oikeastaan ole kolmea blogia, joita seuraisin säännöllisesti. Tai siis on, mutta kuka hullu nyt uskaltaa haastaa Dolls dancereitä ja Timo T.A. Mikkosta?


Vaikka hyvä yhdistelmä niistä dollseista ja timo T.A.sta tulisi:


Harmi, etteivät nykyisät, nuo uramuijan tossun alle liiskatut pikku mussut, osaa pitää kunnolla puoliaan. Mielestamme Suomessa ollaan menty ehka liikaa siihen aarilaitaan etta naisen odotetaan tuovan yhta paljon rahaa talouteen kuin miehen ja lisaksi yhta aikaa pitaisi olla riittavasti aikaa talouden ja lasten hoitoon, seka viettaa kahden keskista laatuaikaa yhdessa oman miehen kanssa. Koti ja lapset mahtuvat hänen kalenteriinsa vain ohikiitäväksi hetkeksi, pitkän oman työpäivän ja omien harrastusten välissä. Humppahetki saa hormonit hyrräämään siskolla jos toisella. Monikulttuurisuus kiihottaa suvaitsevaisen makuaisteja ja sukupuolielämää. Onhan testattava, iskeekö uros yhä pyydykseen. Ymmarran kylla hyvin, miksi skandinaaviset naiset tuntevat viehtymysta ulkomaalaisia miehia kohtaan. Ulkomaalaisilla miehilla on myos omat ongelmansa, jotka yleisesti ottaen ovat varmaan vielakin pahempia kuin suomalaisilla miehilla. Mikään perverssi ei ole niille vierasta.He eivat tietenkaan itse tiedosta sita, etta heilla on mitaan hairioita. Nyt tuli sanottua tosi ystävällisesti, mutta minkäs sille totuudelle voi.


0 kommenttia:







Lähetä kommentti