maanantaina, maaliskuuta 30, 2009

Girls, what's my weakness? -MEN! -Ok, then!

Sori, ei tullut lauantaina uutta lauantaimiestä, kun unohdin. Unohdan nykyään kaiken. Tai siis en vaan muista mitään. Aivoissa on harmaita alueita jonne pakenee asioita joita pitäisi muistaa, mutta en muista. It sucks ass. Tässä kuitenkin kuva Ivri Lideristä, koska, no, katsokaa itse:


Pakko välillä katsoa pois koska my eyes will burn from the hotness! Too bad, Lider on gay. Ja too bad että se musiikkikin on aika nössöä ujellusta. Mutta ihan sama, olisin valmis hankkimaan lapsia Liderin kanssa ihan vaan jo siitä syystä että haluaisin nähdä kuinka korkean otsan meidän geenit yhdessä tuottasi.

Ja sitten taas sananen portion controlista, joka on minun lempivalituksen aihe. Tänään tuntui että ruokakassini painoi jotenkin extrapaljon. Luulin että se johtui siitä että töissä oli ollut tavallista ahdistavampaa ja örghöä, koska en muista saatana mitään! Mutta ei! Se johtui siitä että joku oli vaihtanut tavalliset puolentoistalitran kokispullot kahden litran pulloihin lähimarketissani. WTF ja OMG! Huomasin asian vasta tunkiessani pulloa jääkaappiin. Mikä helvetti siinä on että kaiken pitää nykyään olla niin suurta?! Tavalliseenkin puolentoista litran kokispulloon jää sellaiset parin desin pohjat, kun kukaan ei jaksa klinuta sitä niin nopeasti etteikö se väljähdy. Kuinka paljon tuohon tulee jäämään? Puolilitraa?

No ihan sama, Martina Aitolehti on raskaana, jei! "I was the only one who bought this piece."


0 kommenttia:







Lähetä kommentti