tiistaina, huhtikuuta 14, 2009

Bitcheeees! 2/4

Mainoskatkolla tulee Miss Dior Cherie-mainos joka on niin ihana että Krakova on totaalisesti out of the picture ja Pariisi taas in! Ja oh, joku Maybelline-mönjä lupaa airbrushatulta näyttävän ihon. So need to get that.

Kämp, aamiainen, Blanche-haastattelu. Riina, Anastassia ja Suomen Neito missaavat bussikuljetuksen Andiamon muotinäytökseen. Bussi kurvaa Korjaamolle, Taka-Töölö IN DA HOUSE! Lisää Blanche-haastatteluja. Tytöt taputtavat Tommi Kilposelle (ihan turhaa, kukaan Kilponen ei ole Pasi Loijas) joka esittelee hasbeen-julkkiksen, viimesillään raskaana olevan, Osnat Mäkisen ja tämän siskon Dana Pikkaraisen joka ei sitten ilmeisesti mennytkään IDFään vapaaehtoiseksi ja tehnyt aliyahia, niikun joskus ylioppilaaksi tultuaan suunnitteli jossain haastattelussa. Meni sen sijaan jonkun Pikkaraisen kanssa naimisiin, mikä on huomattavasti vähemmän fierce. Mäkiset tuottavat muotinäytöksen ja bitchailevat kokelaille noin yleensä. Muotinäytöstä varten kenkiä löytyy vain koossa 37 ja 39 ja kuten tiedämme, mallimittaisilla tyttösillä on järkyt kanootit, joten suck on that, bitches! Meikällä sen sijaan on täydellinen 37-jalka ja kun vielä kohta näemme että kaikki mallit puetaan legginseihin ja sellasiin pussimaisiin tunikoihin jotka peittävät mitkä tahansa kehon muodot, niin meikä olisi todellakin rockannut tässä näytöksessä täysin! Kokelaat laitetaan kävelemään raitiovaunumuseon käytävää, joka on kivetetty muistuttamaan 1800-luvun katukivetystä. Sneaky. Poikatyttö Nanna ei pärjää sitten ollenkaan. Pikkaraisen Danalla on niiin paljon työtä edessään ennekun Nanna osaa kävellä, voi huoh. Riina kävelee parhaiten ja saa palkinnoksi avata näytöksen. Kun näytökseen on aikaa 6 tuntia, tytöt harjoittelevat kiitettävän tiiviisti pitkin Korjaamon käytäviä. SHOUT OUT TO MY FRIEND Paukku joka olisi varmasti tässä välissä paennut viereiseen Zuhat-pizzeriaan, mutta Paukku ei olekaan huippumallikokelas. Meikkausta ja lisää Blanche-haastatteluja. Dana pelkää että esitys menee liian pornoksi. Nannaa treenataan ihan hirveästi. Oho, jossain välissä niitä kuvataankin. Dana bitchailee. Kaikkia jännittää ihan hirveästi. Dana bitchailee lisää haastattelussa.

Kävely kävely kävely, poosa poosa poosa, koko paska on nähtävissä Nelosen nettisivuilla. Pakko sanoa, että koreografia kaikkine miesmalleineen ja jalannostoineen on niin haastava ettei Suski Vilkkula olisi ikinä uskaltanut päästää mallikokelaita yrittämään näin vaikeita kuvioita. Tytöt kuitenkin selviävät tehtävästä erinomaisesti, kukaan ei kaadu tai putoa lavalta, joten Mäkiset heiluttavat sponssikivennäisvesipulloja tyttöjen kunniaksi. Tai no, pitävät sponssikivennäisvesipulloja etikettipuoli kameraan päin, vaikka se olisi ollut paljon vekkulimpaa, puhumattakaan myyvempää, jos he olisivat heiluttaneet pulloja. Joskus pienenä luin kirjan joka kertoi englantilaisesta poikien sisäoppilaitoksesta jossa kunnioitusta koulutovereille osoitettiin heiluttamalla kylpypussia. Jossain vaiheessa kokonainen makuusalillinen poikia "waived their sponge bags" kirjan päähenkilön tehdessä jonkun erityisen kekseliään kepposen, ja se kuulosti minulta huikean vekkulita. Ilmeisesti lukemani kirja ei ole mikään suuri klassikko, koska kukaan ei ikinä tajua kun kerron heiluttavani kuvitteellista kylpypussiani. En kuollakseni muista mikä kirjan nimi oli, mutta jotenkin kuvittelen sen olevan osa Jennings-sarjaa. Ainiin, Huippumallit! No juuri sopivasti pääsemme mainoskatkolle.


0 kommenttia:







Lähetä kommentti