sunnuntaina, heinäkuuta 19, 2009

'Allo bitches!
Voin kertoa bitcheille että Pariisin alet on aika bitchin'! Kaikki on täällä jotain kokoa 36 niin kengissä kuin vaatteissakin, joten meille mastodonteille jää aika paljon ostettavaa aleihin. Siihen suhteutettuna olen ostanut ihan hirvittävän vähän kamaa tähän mennessä ja osan tosin täydellä hinnalla syysuutuuksia (Ja joo, museoita on kierretty ja kirkoissa käyty, mutta ne nostattaa sellasia tunteita että tällanen kevyt huumoripainotteinen blogi ei niille ole oikea paikka):

Doppler-efektitoppi Max Azrian aleista (-60%!), Salama korostaa noita valkoisia raitoja liikaa, oikeasti valkoiset tikkaukset pitävät ryhdissä ihania hiuslaskoksia (vai -taitoksia?) jossa on sen lisäksi leikkauskuvioita. Selkäpuoli (Jossa on nuo ihanan leveät tikatut nauhat) onkin sitten aivan out of whack. Selkä on harmaata koristekudottua kangasta ja keskellä kaikkea menee täysin turha piilonappirivi jonka piilo-osa on vaaleanpunaista silkkiä! Aikamoinen ysärijysäri siis, muistattehan ne kaikki mummin sohvakankaasta tehdyt liivit yms. tilkkutyöt jotka silloin olivat niin fancy. Jos ette muista, saatte olla onnellisia. Kuitenkin paraatipuoli on ihanan jazz-age, joten tuo tulee käyttöön jakkujen ja villatakkien alle. Chaneltyyppinen jakku syysmallistoa liikkeestä nimeltä Caroll, jossa kaikki muu oli aika hirveää tanttatyyliä (Ja joo, chaneltyyppiset jakut eivät ole tanttatyyliä, (vaikka mitä siellä mutisisitte) varsinkaan oikeilla asusteilla). Tämähän nyt oli aivan pakko-ostos kun Pariisissa ollaan. Ja joo, minulla on mustavalkoinen chaneltyyppinen asu jo ennestään, mutta se on mustaa valkoisella pohjalla, tämä on valkoista mustalla pohjalla ja napit ja kaulukset ovat aivan erilaiset joten en kadu. Ja lopuksi vielä Chanelin aleista (-30%!) rusettiflatit terävällä kärjellä. (En jaksa tätä pyöreäkärkisten kenkien hegemoniaa.). Ihanat!


Galleries Lafayetten jotain housebrändiä lepakkohihainen, v-aukkoinen neule (muuttumisleikkien perinteinen läskienpiiloitusmalli) puoleen hintaan ja BCBGMaxAzrian ihana vihreä paita (-60%!), joka oikeasti ei kiiltele noin paljon kuin kuvassa. Kuvasta näkyy paidassa oleva vyölenkki ja paitaan kuuluikin valkoinen patellavyö metallikoristein jonka lahjoitin matkaseuralleni joka muutenkin kevyesti sekosi MaxAzrian aleissa. :) Mutta mikäs siinä seotessa, omastakin mielestä parhaita aleita ja uusia merkkilöytöjä aikoihin. Kootkin olivat aika reiluja, alaosia sain järjestäen kokeilla pienempää kuin yleensä. Mutta niinkuin tiedätte, meikä ei alaosia osta kuin pakon edessä.

Tässä vielä pari kuvaa kämppäni ikkunasta joten voitte sitten googlestreetviewata oikeaa osoitetta:
Jo pelkästään tuon näkymän takia tähän kaupunkiin kannatti tulla taas.

Edit: miksi noissa kuvissa on punaiset rantut?


0 kommenttia:Lähetä kommentti