maanantaina, elokuuta 24, 2009

Daddalien valintaopas naistenlehtiin

Minä olen oppinut lukemaan selaamalla naistenlehtiä. Kun muille kersoille luettiin Tiitiäisen satupuuta ja muuta kultturellia, minä pläräsin MeNaisia ajankuluksi kun äitini ja isoäitini juorusi isoäidin keittiössä kahvikuppien ääressä. Kaikkialla leijui isoäidin tupakan sankka savu. No opinpa lukemaan. (IIh, Jack Bauer telkus!) Opin myös lukemaan ja analysoimaan lehtien artikkelit pelkästään kannen otsikoista! Suomen amputaatioliitto kiittää. Tässä siis teille kaikille opas siihen mitä kannen lupaama artikkeli sisältää ja mitä se oikeasti tarkoittaa:

Kannessa: "Vanhuus ei pelota minua" (Esimerkiksi Anitra Ahtola viime viikon Iloma-liitteessä). Sisäsivuilla: "Liikun monipuolisesti ja syön paljon hedelmiä" Tarkoittaa todellisuudessa: Parit mikrohieronnat on jo tehty. HUOM! Helena Lindgren-muunnelma: "Minua luullaan lapsenlapseni äidiksi."

Kannessa: "Erosimme ystävinä" Sisäsivulla: "Eroomme ei liity kolmansia osapuolia" Tarkoittaa:"Eksäni on niin säälittävä urpo ettei edes ihmiskauppahuorat antaisi sille maksusta"

Kannessa: "Tämän onnen olen ansainnut" (Esim. Helena Karihtala vähän joka paikassa) Sisäsivulla: "Nyt tiedän mitä onnellinen parisuhde on" Tarkoittaa: Thinly veiled viittaus siihen että eksä löi, haukkui tai petti. Tai kaikkea kolmea.

Kannessa: "Katkera erotilitys!" Sisäsivulla: Sosiaalipornoa joka menee ihanan konkreettiselle tasolle kuten esim. "tiesin että mies petti kun löysin roskiksesta kananluita, minä en syö kanaa" (Tuire Mikkonen) "Nahkatakki oli revitty riekaleiksi" (Sällylän erodraama) Tarkoittaa: Osta tämä, varsinkin jos tilittävä katkero on Tauski Peltonen tai joku tangokuninkaallinen kuten Saija Varjus.

Kannessa: "Olen valmis uuteen parisuhteeseen" (Esim. Danny tämän päivän Ilta-Sanomissa) Sisäsivulla: "Välit ex-vaimoon ovat lämpimät" Tarkoittaa: Hei, on keikkarintamalla vähän hiljaista, haluisko joku duunata mun vanhoista hitestä taas uuden hybridimedian? Niin joo ja se tarkoittaa myös että ladiez, beware, Iso-D is on the prowl! Lock up your daughters!

Kannessa: "Nyt tiedän mitä oikea onni on" Sisäsivulla: "Lapsi on kasvattanut minua ihmisenä" Tarkoittaa: Sori etten tullut Guessin muotinäytösbileisiin viime viikonloppuna Teatterille. Nikodemuksella oli korvatulehdus.

Kannessa:"Kuolema/Sairaus/Poliisi pysäytti" Sisäsivulla: "Elämänarvot menivät uusiksi" Tarkoittaa: Kun nyt kaikki on niin perverssin kiinnostuneita normirivijulkun elämän vaikeuksista, niin ladellaan sitten Tainisritalle pari latteutta, niin ne lopettaa ahdistelun.

Kannessa: "Suositun humppalaulajan upea ura" Sisäsivulla: "Teen tätä työtä nöyränä" "Mercedes-Benz on minulle vain työväline" "Fanit ovat voimavara" Tarkoittaa: Levyä pukkaa.

Sitten pari kuvan tulkintaa:
Kannessa: Karita Tykän lärvätsalo Sisäsivulla: "Kun jouduin sairaalaan liian treenaamisen takia, se pys'ytti. Nyt osaan ottaa rennommin" Tarkoittaa: Still nothing new in Karita's life.

Kannessa: Maria Jungnerin lärvätsalo Sisäsivulla: "Mikael on ihana!" "Meitä ei ymmärretä" Tarkoittaa: No en tod. ymmärrä.


0 kommenttia:







Lähetä kommentti