sunnuntaina, tammikuuta 10, 2010

Kehoboost

Kroppani on jo pidemman aikaa huutanut huomiota. En ole sen tyyppinen ihminen joka joka minuutti miettii suolistonsa toimintaa, vaikka se kaikkien activia-probiootti-gefilus-mainosten mukaan onkin kaikkien naisten ykköstehtävä. En myöskään yleensä usko minkään luonnontuotteen tehoon. Jos minulla on joku vaiva, yritän ensisijaisesti ottaa siihen lääkettä jostain sellaisesta purkista jossa ei ole jotain lähikuvaa sakalaisesta kukkakedosta tai saksalaisesta pujopartaisesta tohtorista. Burana on hyvä.

Nyt kuitenkin viimeaikoina vakaa epäuskoni luonnonlääketieteeseen on saanut kolauksen. Olen nimittäin kevyesti addiktoitunut jasmiiniteehen, koska tunsin sen rauhoittavan mieltäni. Luulin että tämä oli vain lumevaikutusta, koska kuvittelin matkaavani ajan ja paikan halki 1910-luvun Intiaan, jollekin verannalle, brittiläissiirtolaisten vuosittaisten tanssiaisten jälkitunnelmiin, mutta lo and behold, useat nettisivut väittävät samaa- pelkkä jasmiinin tuoksukin todella toimii rauhoittavasti. Joten päätin antaa luonnontuotteille the old college try, ja ostin Prioriniä koska tukkani lähtee huolestuttavaan tahtiin (Priorinin nettisivujen mukaan tämä johtuu siitä että olen joko raskaana, imetän tai minulla on vaihdevuodet, hilpeää) ja Möllerin kalaöljytabletteja, koska en koskaan syö kalaa ja järkikultani alkaa taas osoittamaan hajoamisen merkkejä. Olen syönyt noita ennenkin ja ne todellakin piristävät mielialaa, tosin samalla aiheuttavat hirvittävää ruokahalun nousua joten kuka tietää mistä se mielialan koheneminen oikeasti johtuu.

Aika dokkaripäivä tänään, nyt alkaa tuo Totuus amerikkaisesta mediasta. Pakko katsoa ihan vain senkin takia että jossain tämän taivaankannen alla Timo T A Mikkonen katsoo samaa ohjelmaa.

Edit: Ok that was useless. Ensiksi päätöntä poukkoilua asiasta toiseen ja lopulta Dan Rather tulee ja kertoo louskuttavine tekareineen kuinka asiat oikeasti on.


0 kommenttia:







Lähetä kommentti