sunnuntaina, tammikuuta 17, 2010

Lauantain miäs! Sunnuntaina!

Uusien aviomiesten listaaminen on jäänyt vähän vähemmälle viimeaikoina, kunnes taas eilen illalla pärähti verkkokalvoille sellainen ilmestys että ei voi mitään, rakastunut oon. En tiedä herrasta IMDBn biographyä enempää, mutta ei se mitään, naama riittänee.
Kyseessä on kanadalais-saksalainen näyttelijä Benjamin Sadler joka on näytellyt useissa saksalaisissa telkkusarjoissa, vaikka tyypin pitäisi olla Hollywoodissa tekemässä leffoja joita minunkin olisi mahdollista nähdä. Onneksi löysin tämän sydänkäpysen eilen DVDltä katsomastani Dresden-minisarjasta. Sarjan voisi luulla kertovan Dresdenin pommituksista, mutta loppujen lopuksi pommitus toimii vain loppuhuipennuksena aika naiville rakkaustarinalle, jossa sairaanhoitaja-Anna dumppaa ihqn mutta nössön lääkärin (lauantain miäs!) rakastuessaan päätäpahkaa taivaalta pudonneeseen amerikkalaislentäjään. Taustalla tietysti pohditaan sodan mielettömyyttä ja saksalaisten mielentiloja siinä vaiheessa kun liittoutuneet kokivat Saksan jo hävinneen. Koska kyseessä on alkujaan minisarja, on tarinaan ympätty Annan itsenäistymistarinakin, juutalaista aviomiestään piilotteleva hoitsu ja morfiinilla ostetut menoliput Sveitsiin. Dresdenin pommituksellekin annetaan jonkinlainen selitys ja motiivi. Tästä sotahistorian yhdestä kiistellyimmästä päätöksestä olisi mielellään nähnyt vähän laajemmankin selonteon, mutta nyt se jäi sinänsä söötin, mutta täysin epäuskottavan romanssin jalkoihin. Voitte uskoa että on huonosti kirjoitettu romanssi, jos ei edes minulle kelpaa. Tosin jos sen ohi pystyy näkemään, voi nauttia ihanasta puvustuksesta ja lavastuksesta (Annan perheen talossa on huikea keittiö).

Mutta takaisin tulevaan aviomieheeni. Katsokaa nyt:

Leffassa oli tietysti ihana lainekampaus ja tuollaiset nössöyttä korostavat ohutsankaiset rillit jotka saa minun polveni aina heikoiksi.


IMDB


0 kommenttia:Lähetä kommentti