torstaina, helmikuuta 11, 2010

Hottest blog entry of the year

Ok, ok, tämä seuraava on kirjoitettu jo tammikuussa ja vuotta on vielä paljon jäljellä mutta kuinka käsittämättömän seksyä on tämä:
Linus Torvalds hermostuu vaimonsa huonosti koodatusta kirjontalaitteesta Tai sen huonosti dokumentoidusta koodista tai yhteensopimattomista tiedostomuodoista. Tai jostain, ei voi ihan täysin keskittyä kun silmät sumenee nörttihottiudesta. Harvaa asiaa kaipaan parisuhteesta niin paljon kuin sitä nillitystä huonosta koodista. Koodille vihaiset miehet on supersexyjä! MIKSI, OI, MIKSI Linus Torvalds ei ole naimisissa MINUN kanssani?!

Tosin Torvaldsin perheen elämä vaikuttaa blogin mukaan muuten niin superidylliseltä Muumilaakson hightech-versiolta, johon minä, joka olen tajunnut olevani lähinnä Martina Aitolehti-tyyppiä parisuhteessa, tuskin sopisin. Torvaldseilla isä opettaa lapsilleen miksi homeopatia ei toimi ja vanhemmat käy viikottaisilla date nighteilla. En ole koskaan käynyt viikottaisilla date nighteilla, mutta nyt kyllä kaipaan niitäkin, god damnit, Linus Torvalds!

1 kommentti: