keskiviikkona, huhtikuuta 07, 2010

I loves Pakkaaminen

Nyt (tai no pari viikkoa sitten jo) se on sitten päätetty, lähden 14. päivä New Yorkiin kuudeksi päiväksi ja sieltä lennän neljäksi päiväksi Chicagoon. Sain lennot hiukan pelottavan halvalla Amsterdamin kautta joten tiedossa on gruesome 4 tunnin odotusaika Schipholissa ja joku helvetinmoinen jetlag usan päässä. Mutta sekään ei ole niin kauheaa kuin pakkaaminen! Inhoan pakkaamista! Jotenkin aivoni ei edes pysty prosessoimaan säätilainfoa. New Yorkissa on ensi tiistaina 11 astetta plussaa. Mitä se edes tarkoittaa? Ei minulla ole mitään muistikuvaa miten ihminen pukeutuu 11 asteen lämmössä? Käytetäänkö silloin vielä takkia vai nou? Joten en tiedä mitä pakkaan ja kun en tiedä mitä pakkaan, pakkaan kaiken. Tällähetkellä on menossa 5 mekkoa ja niitä hiton käteviä seperateseja joita aina pitää pakata mukaan vaikka tekisi mieli vain ottaa mekkoja.

Kengät:
Pura Lopezin nuutuneet mutta supermukavat puolikorkeat, uudet (joo, riskipelillä mennään! Tosin olen käyttänyt talvikenkiä koko talven joten nuo vanhatkin kengät taatusti voivat hiertää) ballerinat ja supergat. Unohdin kokonaan nuo Pura Lopezit kun mietin kenkiä ja ostin nuo ballerinat joten nyt on vaan pakko ottaa mukaan molemmat.


Mekot:
Henkkikseltä pari viikkoa sitten saamani saalis, vaaleansininen takkimekko housujen kanssa (tosi muotibloggaaja 2007 -asu) ja safarimekko joka on kyllä hiukan liian BDM, mutta tosi mukava päällä.

(Daddalie tykkää sisäikkunoista btw)

Netistä tilaamani Shabby apple-mekko joka vihdoin alkaa näyttää hyvältä päälläni. Tosin tuo on vieläkin hiukan liian pitkä mutta en ole jaksanut viedä sitä ompelijalle kun vielä jossain välissä luulin myyväni sen huutonetissä (kukaan ei huutanut muitakaan kohteitani joten tuskin tuokaan menee kaupaksi). Henkari ei todellakaan kerro kuinka nätti tämä on ja kätevä!:


Rouvamekko joka suunnilleen kirkuu pääsyä New Yorkiin, tuohon alle musta pitkähihainen paita, voin kertoa että näytän aika hävyttämän hyvältä (joo, en edelleenkään postaa kuvia itsestäni)


Vadelmanpunainen hihaton kotelomekko pellavaa (I knows! I iz crazy!)

Ja sitten niitä %(=&7* seperateseja: farkut, kaksi mustaa aluspaitaa, kolme valkeaa aluspaitaa, musta v-aukkoien puuvillaneule, musta puuvillaneuletakki, harmaa twinset, harmaa koristevillis, mustat caprit, mustat housut, kaksi paitapuseroa, musta puolihame. Kolme silkkipaitaa (ne ei paina mitään!) Kyllä meikä tarvitsee nämä kaikki. Ja joo, ne on aivan liian non-casual, kuten koko vaatekaappini, mutta ajattelin että jos minun tulee joku selittämätön himo pukeutua tpaitoihin ja collegehousuihin, niin voin aina hankkia ne paikanpäältä, se on after all, the land of the gap.

Joten, mitä ihmettä minun pitäisi tästä kasasta poistaa? Oih, sitten on vielä takkiongelma! Otanko mustan vai harmaan kevättakin vai lyhyen mustan jakun joka tosin on kuumaa villakangasta? Enkä vain voi ottaa niitä kaikkia?!

Edit: Mitä minä tässä mietin, onhan olemassa webcamit!
Times Square Kellään ei ole takkia.


Shake shackin burgerijono Ei voi olla noin hyviä. EI edelleenkään kellään muuta kuin t-paita päällä


Chicagossa on TAKKEJA!

2 kommenttia:

  1. a) Vähänkö tästä tulee pian muotiblogi.

    b) Vähänkö käyt sit testaamassa noi burgerit, ja kerrot lisäksi milloin, että voidaan väijyä sua webbikamerasta.

    VastaaPoista
  2. ota niitä takkeja mukaan, kevättalvi se sielläkin vielä on.

    VastaaPoista