perjantaina, syyskuuta 10, 2010

What happened and why was I not informed?!

Olen aina rakastanut Stockmannia sen yleisen imagon takia. Kun kasvaa kekkosslovakiassa jossa lapselle opetetaan että rumat ne vaatteilla koreilee ja kulutus on paheksuttavaa länsimaista hapatusta, on vain pakko rakastaa vastarintaliikettä.

Mutta ollaan nyt ihan rehellisiä. Stockmann on viimeaikoina ollut nuutunut. Tylsä. Olen toki ostanut Stockalta paljon, koska siellä on hyvä valikoima, mutta silti... No nyt sitten galaksit räjähti! En ole käynyt pariin kuukauteen Helsingin keskustan Stockalla ja OMG, siellähän on tapahtunut enemmän kuin kaikkina niinä vuosina kun asuin Helsingissä. Enkä nyt puhu siitä uudesta ruoka-osastosta, vaan naisten rättikerroksesta! Rouvamallistot on heivattu sinne alusvaatteiden viereen ja tilalle on rakennettu ihan pirun tyylikkäitä ja kalliita uusia shop-in-shopeja. See by Chloe, D&G, joku Ralph Laurenin miljoonista rtw-merkeistä, DKNY ja vaikka mitä. Ihan niin kuin mitään taantumaa ei olisi koskaan ollutkaan! Jokaisen ensimmäinen reaktio taantuman edessä olisi alkaa myydä halvempia retkuja, mutta Stocka sanoi fuck you ja teki tasan päin vastoin, varmasti osittain sen takia että tajusivat että henkkamaukkojen kanssa kilpalaulantaan lähteminen ei kannata. Strongt, Stocka, strongt. Mutta miksi kukaan ei ole kertonut tästä muutoksesta minulle?! Olen sentäs Stockmann Excluuuuusive-asiakas! Ehkä pitäisi oikeasti alkaa lukemaan niitä miljoonia asiakaslehdyköitä mitä ne tunkevat postiluukusta sisään.

Joten ensimmäistä kertaa pitkään aikaan Stocka, sen servicescape, sai minut shoppaamaan. Ja niin kuin hyvin tiedätte, siinä on ero kun shoppaa ja vain ostaa kun näkee jotain kivaa.

Hankin tämän silkkipaidan Karen Milleniltä. Karen Millenillä on special place in my heart, koska kyseisen merkin vaaleanpunainen jakkupuku oli ylioppilaspukuni. En tietenkään mahdu siine enään, mutta se on edelleen kaunis. Vähän ysärijysäri, mutta kaunis. Kauhulla olen katsellut parin viime vuoden ajan Karen Millenin vajoamista huoravaatekategoriaan, mutta nyt uusin kama osoittaa taas vähän siistiytymisen merkkejä. Ja tämähän oli aivan yltiherkullinen.


0 kommenttia:Lähetä kommentti