tiistaina, syyskuuta 21, 2010

Wtf, Sverige?

Mitä te ruotsalaiset taas oikein selitätte? Tämänpäiväisen Ilta-Sanoien mukaan, olette nyt närkästyneitä siitä että prinsessa Madeleine ei tee töitä?! Minä luulin että te ruotsalaiset tajuaisitte tämän homman! Suomassahan on kautta aikain prinsessasukupolvet, kuten Ms Suomi-perintöprinsessa HKH Riitta Zehntausend Väisänen-von und zu Spedevision-af Mäkkylä ja verschiedene tangoprinsessat valittaneet kun ei ole töitä. Mutta olenk minä ja tuo Suomen johtava intellektuelli, Johanna Tukiainen, ainoita jotka tauamme ettei prinsessojen kuulukaan tehdä töitä! BB-Soturiprinsessa-Mirallekin kehtasi BB-Olli tarjota hönöpäissään töitä mainostoimistossaan!

Ehei, prinsessojen kuuluu olla prinsessoja, liidellä jossain tavallisen kansan yläpuolella ja shopata ja olla kauniita kunnes diplomaattisella vehkeilyllä solmitusta avioliitosta naapurimaan pikkuserkun kanssa lingotaan kupeista seuraava kruununperillinen! Ei prinsessa ole mikään ammatti, vaan olotila, as in "vitun prinsessa". Koko prinsessakonsepti menee perseelleen jos tässä aletaan vaatimaan jotain maan edustamista ja harmaahapsien silittelyä vanhainkodissa. Se Dianakin, stana, kampanjoi niiden maamiinojen kieltämisen puolesta.

Ja jos te nyt niin helvetisti siellä Ruotsissa tarvitsette PR-henkilöitä niin Suomesta löytyy vähänkäytettyjä MS Suomi-perintöprinsessoja jotka hyvin pätevästi voivat feikata kiinnostusta tujottaessaan kuulalaakereita SKF:n Kiinaan ulkoistetun tehtaan tuotantolinjan äärellä.


0 kommenttia:Lähetä kommentti