lauantaina, lokakuuta 02, 2010

Tiedättehän sen blogihaasteen jossa muotibloggaajia on haastettiin pitämään kuukauden ajan pelkästään kuutta eri vaatekappletta? It was all over those pesky muotiblogs. Anyway, jos minä olisin osallistunut, oisin valinnut mustan sukkapuvun ja viisi Hermès-huivia. Tosin minulla ei ole sukkapukua eikä viittä Hermès-huivia, joten en voinut osallistua. Mutta olisin ollut täydellise tyylikäs koko kuukauden, koska Hermès-huivit ovat pure tyylikkys-magic! Nykynuorisossa on Hannu-ignorauksen lisäksi se vika että he mielummin kulkevat kupungilla kaula ja puoli päätä hautautuneen niihin ihmeellisiin pitkiin villahuiveihin, kun he voisivat olla oikeasti tyylikkäitä Hermès-huiveissa! Tai oikeasaan missä tahansa silkkihuiveissa niiden kauheiden villahuivikasojen sijaan. Look at these:

Pastellipistaasinsivyisen twinsetin kanssa


Syksyn englantilaistyyppisten tweedasujen seuraksi


Ei niin värikäs kuin Hermès-huivit yleensä, enkä edes osaa pukeutua siniseen, mutta katsokaapa kuinka huikaisevan kaunis!

Ja nyt kysytte että miten niin et osaa pukeutua siniseen, käyt kuitenkin joka päivä töissä farkuissa niin kuin kaikki muutkin, mutta siinäpä erehdytte! Olen viimeiset 3 (!) viikkoa käyttänyt töissä pelkästään mekkoja ja hameita enkä aio kyllä siirtyä hosuihin takaisin kun vasta sitten kun on aivan, aivan pakko. Mikä tahansa villapaita näyttää niin paljon paremmalta kun sen yhdistää mustaan villasekoitekynähameeseeni tai uuteen kamelinsävyiseen nahkahameeseeni. Ja bonuksena mahan kohdalla ei näy niitä ärsyttäviä muhkuroita farkun napista ja vyönsojesta!

Kuvat:Hermès


0 kommenttia:Lähetä kommentti