keskiviikkona, marraskuuta 24, 2010

CRAP!

Kaikki me naiset tiedämme että joskus ei vaan hiuksemme näytä siltä miltä haluaisimme. Yleensä syytämme ruokavaliotamme, ilmansaasteita tai hormoneja, koska hormoneja nyt voi käyttää syynä mihin vaan. Harvemmin kuitenkaan osaamme syyttää URPOUTTAMME!

Tänään laskin itselleni rauhoittavan kylvyn koska töissä oli ollut vähän extraärsyä ja ppl think että on ihan ok paiskata luuria korvaan etc. (ja koska oli säännönmukaisen mikvan aika, if you catch my drift) ja luin rauhoittavaa Eeva-lehteä ja mietin olen jo ihan valmis eläkeelle kun koen että Eeva-lehdessä on paljon mielenkiintoisia artikkeleita. Sitten toisaalta tajusin että minussa vielä pyörii se juttu jonka takia tarvitsen säännönmukaisen mikvan, joten ehkä se nollaa.

Sitten nousin kylvystä ja pesin hiukseni. Or so I thought! Kastelin tukkani, pursotin kämmenelle shampoota ha hieroin sitä hiuksiini. Ei vaahdonnut ihan hirveesti mutta ajattelin että se johtuu vaan siitä että nämä vähän korkealaatuisemmat Paul Mitchell-shampoot eivät vaahdoudu kuten halveksittavat markettishampoot. You know where this is going. Seuraavaksi laitoin sitten hoitoainetta ja sehän vaahtosi vaikka kuinka! Tajusin että "Shampoo" tarkoittaa "shampoo" ja "daily rinse" on "ei-shampoo" eli ilmeisesti hoitoaine! Tajusin mys että olen parin viikon ajan ilmeisesti pessyt tukkani väärinpäin ja välillä pelkällä hoitoaineella! Ei ihme etät se on näyttänyt rasvaiselta ja takkuiselta, mutta olen yrittänyt uskotella itselleni että se on vain kiiltävä ja vahva. Milläkhän olen pessyt kroppani Doven suihkusaippuan sijasta? Vimillä?

1 kommentti:

  1. Voi ei, naurattaa, sori... ; D

    t: Katariina

    VastaaPoista