torstaina, maaliskuuta 17, 2011

Daddalie wins! Finally!

Katsokaa! Katsokaa ihmiset! Olen saanut "The gorgeous blogger"-tunnustuspalkinnon! Länsi-Unkarista , kaikenlisäksi! Vähänkö räjähtää erinäiset ruumiinosat nyt! Siis positiivisessa mielessä! Kiitos Ferrugo!

The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Pelin henki: jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka sen ansaitsevat.

Milloin aloitit blogisi?
Vuonna 2003 kun välttelin jonkun tärkeämmän asian tekemistä.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Kirjoitan tänne lähinnä aiheista joille ei ole muuta ulospääsytietä aivojeni synkiltä sivukujilta. Paljonhan tuolla sivukujilla tuntuu olevan ajatuksia telkkuohjelmista, ruuasta ja vaatteista. Lähinnä kai yritänkin kirjata tänne ajatuksia, en niinkään tekemisiäni tai menemisiäni. Joitakin aiheita olen tietoisesti halunnut rajata tämän blogin ulkopuolelle, kuten ajankohtaiset uutiset ja ystävät ja muut ihmiset, joihin liittyvät asiat yritän pitää tämän blogin ulkopuolella.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Tuskin mikään. Jokainen blogi on erilainen jo by definition. Itse luen niin vähän muita blogeja etten toidellakaan tiedä onko samankaltaisia jossain hirveä kasa.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Kuten sanoin, välttelin juuri silloin jonkun tähdellisemmän asian tekemistä. ISPni oli hukannut muistaakseni juuri niihin aikoihin kotisivuni ja blogi tuntui helpolta alustalta. Siihen aikaan mikään muu informaation muoto kuin teksti ei oikein vielä toiminut netissä. Vaikken koskaan olekaan kirjoittanut päiväkirjaa, on kirjoittaminen on minulle aina ollut paras tapa jäsennellä ajatuksiani, vaikka sitä tuskin huomaa kieliopillisista taidoistani. Sen lisäksi kirjoittainen on uskomattoman hauskaa.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Kirjoitusvirheistä olisi kiva päästä eroon ja toivoisin että minulla riittäisi kiinnostusta hioa näitä tekstejä. Ja pilkkusäännöt voisin opetella. Kultarakasihana korjasi tekstieni pilkutuksia joskus.

Vaikka ihan rehellisesti sanottuna, haluaisin olla sellainen supervaikutusvaltainen julkkisbloggaaja joka saa kutsuja Bestsellerin showroomeihin katsomaan VILAn kevätmuotia ja syömään cupcakeja! Sitten laittaisin blogiini siihen sellainen kivasti vinon kuvan siitä cupcakesta ja kertoisin kuinka olin katosmassa VILAn kevätmuotia ja cupcaket oli hyviä.

Nyt sitten pitäisi jakaa tämä palkinto eteenpäin viidelle muulle blogille. Harmi vain että luen hyvin harvoja blogeja ja niistäkin suurin osa tuntuu jo saaneen kyseisen tunnustuksen. Joten olen noukkinut blogilistalta viisi mielenkiintoista blogia johon en ole ennen tutustunut. Kyllä olen tietoinen siitä että ilmeisesti nyt vesitän koko tunnustuspalkinnon arvon:

Namihiiren naminurkka Ainoa blogi joka löytyy blogilistalta hakusanalla "sipsit". Karkki- ja snacktuotearvosteluja, eli ilmeisesti aivan asian ytimessä.

Sini's City No niin, alkaahan sitä löytyä blogeja jotka muistuttavat omaani! Sini on nyrjäyttänyt nilkkansa Pariisissa, meikä on full on katkonut luun.

Paska Neule Muistatteko kuinka neuleblogit oli ihan blogimaailman kunkkuja kunnes muotiblogit tuli ja hakkas ne tajuttomaksi "päivän asu"-kuvillaan? Jotkut jäi henkiin.

Laatikollinen avaruussuippokorvia Tämä päätyi tänne siksi että olen vakavasti harkinnut josko antutuisin Doctor Who-sarjan katselemiselle. Se on nimittäin vakava askel ja suuri päätös, minulla on vähän tapana seota jos telkkusarja on tarpeeksi mukaansatempaava. Plus tuolla blogissa on sööttejä kisuleita!

Appelsiinipuun alla ei ihme kyllä ole vielä saanut tätä tunnustusta, onia muita kylläkin. Tätä blogia ihan oikeasti luen, kuvia ja arkipäiväistä elämää Israelissa.4 kommenttia:

 1. Kiitos kauheasti Daddalie tästä blogi-palkinnosta ja sanoistasi:) Olen kylläkin saanut tämän tunnustuksen viime kuussa ja vastasin niihin kysymyksiin eli täällä
  http://appelsiinipuunalla.blogspot.com/2011/02/gorgeous-blog-palkinto-ja-kysymyksia.html
  joten näihin kysymyksiin en enään vastaa kun ne tuolla jo ovat,mutta olen iloinen,että annoit tämän minulle:)

  VastaaPoista
 2. Kävin muuten hieman katsomassa vanhempia postauksia.Vau,oletpa kauan bloggaillut,ehkä kauemmin kuin kukaan muu tietämäni....upea saavutus tosiaankin:)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia vain tunnustuksesta. Pakkohan sitä on nyt sitten sinulle Doctor Who:ta suositella, mutta myös varoituksena, että jos joku, niin tämä sarja sen sekoamisen todellakin aiheuttaa...

  VastaaPoista
 4. Ooh kiitos tästä, en osannut yhtään odottaa. Haluaisin kiittää perhettäni ja ystäviäni ja.. tämä ei kai vaadikaan mitään Oscar-puhetta? Damn it. No kuitenkin, kiva kun kävit lukemassa jorinoitani ja hauskaa kevään jatkoa!

  VastaaPoista