perjantaina, toukokuuta 06, 2011

Hurmaavaa!
Muistatteko Barbie-lehden fotonovellit? Yritittekö omalla kameralla tehdä samanlaisia? Epäilen syvästi että kaikki draamantaju joka minulta löytyy on kotoisin Barbie-lehden fotonovelleista ja tuosta loistavasta australialaissarjasta "Miljonääripeli" (Alex and Angela FTW!). Jos teille, kuten minulle on jäänyt fotonovellejen kiperiä juonenkäänteitä ikävä, oivana korvikkeena toimii Tuksun uusin bloggaus seiska-lehdessä:
Huimia seikkailuja täällä!

"Hotellin portaita ylös respaan asteli St.Maartien saarella tapaamani Marcus, joka tuli kysymään että oliko minulla joku hätä. Kun kerroin tilanteen, hän pyysi minua odottamaan hetken ja katosi johonkin. Luulin hänen huijaavan ja lähdin kävelemään hotellin edessä olevalle kadulle. Siinä oli suljettu koko liikenne, joten jouduin kävelemään seuraavalle kadulle! Aloin melkein itkemään, mutta sitten yhtäkkiä eteeni kurvasi upea valkoinen lexus jossa mies huusi minulle, että hyppää äkkiä kyytiin."

"Ei voi muuta sanoa, kuin vau!!!"

1 kommentti:

  1. Nyt oon suht varma että Keskustanuoret sai ideansa sulta. http://www.keskustanuoret.fi/files/images-archived/nk-lehti/verkkonk/nk4_nettikansi.jpg

    VastaaPoista