sunnuntaina, kesäkuuta 19, 2011

Kaikilla on kai niitä hetkiä lapsuudessa joista ei ehkä ymmärrä kaikkea, mutta silti tietää ettei mikään ole ihan kuten ennen enää koskaan. Putoaa kesämökin rappusilta ja tietää että pitäisi sattua, mutta käsi onkin vain hassusti mutkalla, tai isä vie jäätelölle ja jotenkin ei ihan ymmärrä miksi se Virpi joka isän toimistolla hoitaa puhelinvaihdetta on mukana, mutta silti käsittää että juuri tämän takia äiti on viimeaikoina itkenyt niin usein, tai käsilaukussa polttelee tuloste joka todistaa että äidinkieli on noussut kokonaisen arvosanan ylioppilaslautakunnassa ja kulman takan odottaa koko maailma.

MTV on julkaissut Vihreän kullan maan DVDnä, ja pakkohan se oli ostaa että pystyin uudestaan elämään sen hetken joka muutti koko minun pienen universumin:
Käärityt farkunlahkeet, havunvihreät ballerinat ja pinkit sukat. That which has been seen, cannot be unseen.

Vihreän kullan maa, suomen Dallas ja Dynastia samassa paketissa, oli muutenkin hurjan glamuröösi suomalaiseksi sarjaksi.

Pamelasta kehittyi myöhemmin se Blondi tuli taloon-sarjan kauhea kotka. Minä voisin koska tahansa pukeutua tähän pierrot-numberiin.


Sue Ellen juo. Ilmeisesti koska Irene Usvasalo-tyyppiset tasselivillapaidat aiheuttivat jo 80-luvulla traumoja.

YYA-Suomessa kolpakko = classy. Ja kyllä, tuo on Tapani Kansa Kliffaa hei-miehenä ja Terhi Panula imitoimassa Oprahia.


0 kommenttia:Lähetä kommentti