lauantaina, kesäkuuta 04, 2011

OMG! WTF!

Arvatkaas missä minä olen tänään shoppaillut? No. No. Noooo. Joku ihme vimma iski ja meikä osti kasan vaatteita Lindexiltä! LINDEXILTÄ! And I like them too! I knows, its crazy! Niiku lähiöbaarissa karaokevuoroaan odottavat pubiruusut called, they want their store back! (Okei, toi oli ilkeetä, but I do ilkee well)

Sain järkyn kasan kesävaatteita alle sadallaviidelläkympillä, granted neuleista ja puseroista ei tavaran laadun perusteella jää ensimmäisen pesun jälkeen jäljelle kuin värjääntynyt vaahto, mitään ei voi vetää päälle silittämättä, housuissa on tuplaprässit (hämmensi kassaneidinkin joka taitteli housut kuin ne olisivat prässittömiä, LOL) ja kukaan ei tarjoutunut hakemaan toista kokoa tai kahvia, mutta ei kai sitä näillä hinnoilla voi olettaakaan.

This is what I got:

Jewel-toned hihattomat paidat tuossa värissä ja sinisenä to go with...


Herneenvihreät mikrosortsit! Tai no ei nyt niin kauhean mikrot, mutta silti; CRAY-ZEE! Niillä on joku inha tirkki kokeiluhuoneiden peileissä, nuo oikeasti näytti hyviltä minun jalassa. Mutta päättein että jos nuo nyt näyttää hyviltä ja kotipeilissä hirveiltä niin sitten huono itsetuntoni kompensoi ja ne näyttää muiden ihmisten silmissä ok:lta.


Poop is the new poop. Todella vetävänruskeat housut! Sopivat so well mustaruskearaidallisen leveän neuleen jota Famen Leroy olisi käyttänyt masentuneena ja sailorityyppisen sumeansinisen neuletakin kanssa jotka myös hankin mutta joista ei ollut kuvia Lindexin nettisivuilla.

Olin niin järkyttynyt tästä Lindexin valikoimasta että epäilin jo KappAhlinkin parantaneen valikoimaansa. No such luck. Edelleen järkkyä.

Lähde: Kuvat: Lindex Shop Online

2 kommenttia:

  1. No hitto! Mä oon shoppaillu Lindexillä vuosia yhtään tajuamatta edustavani jotain lähiöbaarin karaokeruusu -chic:iä! Omistan kyllä KappAhliltakin vaatteen jos toisenkin, mutta sentään hiffaan mitä tarkoitat.

    VastaaPoista
  2. Ihan muksa tuo violetti, vähän tummempi sais olla mun makuun. Mutta Lindex-koltuksi echt super!

    VastaaPoista