tiistaina, joulukuuta 06, 2011

This needs to happen

Minulla on paha tapa tarjota tuotantoyhtiöille ilmaiseksi loistavia ohjelmaideoita täällä blogissani ja ilmeisesti siitä syytä en edelleenkään ole jonkun fancyn etelä-helsinkiläisen tv-firman palkkalistoilla, hobnobbailemassa Marian ja Tuomas Enbusken kanssa kokkareilla ja elämässä sitä wonderfulia lifea jonka mää niin rightly deservaan.

No teen taas tämän virheen, vain koska tämä telkkusarja righly deservaa tulla tehdyksi.

BATTLE OF THE DANCE TROUPES!

Suomi on täynnä ö-luokan julkkisneitokaisten perustamia tanssiryhmiä, on tietysti Tukiaisten Dolls Dancers, Martinan Dazzling Ladies eli tässlärit, Tuuri-sarjasta tutun ylitiöpositiivariäidin Lamourettes, eli lamut, Scandinavian Babes (joka may or may not olla Hunksien kosto Martinalle Eskon jättämisestä), Lola's Pussycats, Tauskin omituisia varjostuksia naamalleen maalaavan vaimon NiceKone, ja Saana Parviaisen Danza Girlz (oikeesti sen nimi on Danza Girlz, I'm not making this up).

Mutta kuka heistä on paras?! Kuka oikeasti on tanssiryhmistä se kaunein ja taidokkain, kellä on parhaat muuvit ja hoteimmat misut?! KANSALLA ON OIKEUS TIETÄÄ!

Vuokrataan Espoosta joku reilunkokoinen omakotitalo, isketään tanssitytsät sinne ja katsotaan kun drama unfoldaa. Joka viikko järjestetään jonkinlaisia tanssiin liittyviä tehtäviä (väistele tuoppeja, suunnitele seksikäs koreografia Circle of Dead Childrenin Earth and Lye-biisiin)  joiden perusteella ryhmiä (ja joskus yksittäisiä tanssijoita, oh teh drama!) tiputetaan jatkosta kunnes vain yksi ryhmä jää jäljelle ja voittaa pääpalkinnon eli esiintymispaikan Seiskan kesäkiertueelle. Tuomaristossa voi olla Seiskan Jari Peltomäki, Aira Samulin ja vierailevina tuomareina SS-voittaja Mare Oravainen (julkkismaailman asiantuntijana), Kouvolan Gigglin Marlinin vuoropäälikkö Jonna (edustamassa tulevia työnantajia) ja laulajatähti Berit (artistielämän coachina ja koska mää on oikeesti ihmetellyt minne Berit on kadonnut)

Kaikki me toisaalta tiedetään että kilpailu sinänsä on sivuseikka, kansa tunaa in nähdäkseen catfighteja ja oh, oh, oh, suuria draaman kaaria, tässä mahdollisia juonikuvioita:

Avausjakso: Tanssiryhmän B tanssija R ei välttämättä halua osallistua koko ohjelmaan koska tanssiryhmä B:n vetäjä julkkistytsä-F ei ole muka maksanut R:lle entisiä keikkaliksoja. Itkuisia puheluita.

jakso 2: Tanssija H lainaa rakennekynsiliimaa tanssija T:ltä kysymättä lupaa ja tilanne kehittyy tappeluksi jonka tuoksinnassa H nostaa hiuslisäketupon kohti kameraa ja kiljuu: Kattokaa, mitä se muija teki!!! Lopulta selviää että tappelun aihe ei ole oikeastaan rakennekynsiliima vaan se että T on kutsunt H:n kaveria Q:ta facebookissa ämmäksi.

Jakso 3: Tanssijat saavat pitää poolpartyt ja lesbosuutelua tapahtuu.

Jakso 4: HESBURGERBOYFRIEND-jakso! Tämä on pakollinen.

Jakson 5 tehtävä on todella vaativa joten ryhmä O:n vetäjä Y haukkuu oman ryhmänsä tanssijan P:n tämän selan takana josta kuultuaan P loikkaa ryhmään Ä ja mielenosoituksellisesti saksii ryhmä O:n logolla varustetun T-paidan.

Jakso 6: Jollakulla on ehkä syömisongelma. Ainakin joku on liian läski ollakseen tanssija.

Myöntäkää pois, pahinta moraalitonta ryönäviihdettä, mutta kuitenkin katsoisitte.


0 kommenttia:Lähetä kommentti