lauantaina, helmikuuta 11, 2012

ScaryShitScaryShitScaryShitScaryShitScaryShitScaryShitScaryShitScaryShit


Tänään heräsin Martinan 9 Digits- biisi soiden päässäni. Vaikkakin tämä on suuri vääryys ihmiskunnalle. aloin taas miettimään kyseisen laulun sanoja. Tässähän lauletaan "I'm flashy like a fashion rocket" ja minua on suuresti kummastuttanut mikä on fashion rocket ja miksi se on flashy. Ajattelin Challenger-sukkulan räjädystä, sehän oli aika flashy, but mikä siinä olisi muodikasta, lähinnä vain surullista. (Paitsi NASAn wormlogo-lippikset, mää oon aina halunnut sellasen!) Sitten tajusin! Tässähän viitataan edesmenneeseen Pukeva-vaatekauppaketjuun! Pukeva nimittäin käytti jossain vaiheessa jingleä:

Nyt se aukesi Pukeva puks,
Nyt se laukesi muodikas pommi!

Awesome, Martina Aitolehti-ongelmani vähenivät heti yhdellä. Sitten minun oli tietysti noustava sängystä ja googlettaa lisätietoja Pukevasta, koska niin tämä maailma vaan nykyaikana toimii. Löysin tämän josta selvisi että Pukeva oli perheyritys jonka perusti Rafael Jaari vaimonsa kanssa. Myöhemmin yritykstä johtivat hänen poikansa.

No mikäs tässä, myönnettäköön, Martina Aitolehden ajatteleminen heti aamutuimaan on aika pelottavaa, mutta silti, oikeuttaako sekään ScaryShit-bannereihin? Luulitte että tarinani loppuu tähän? No ei lopu!

Tämän jälkeen lähdin perinteiselle lauantaiaamukahvilleni City-korttelin Hesburgeriin, koska olen lazy bastard joka ei jaksa keittää kahvia. Meinasin kaatua heti siinä tuulikaapin jälkeen joten tookasin aika kovaäänisesti the lordin namen in vain mikä sai lestateinin ja sen Heseen kaitseman valikoiman pienempiä sisarruksia katsomaan aika pahasti. Sorry about that. Mut ei sekään ole syy ScaryShit bannereihin. No, mikä on, get to the point!

No, siinä sitten istuin juomassa kahvia ja syömässä mustikkapiirakkaa pehmytjäätelöllä ja tietysti luin samalla Ilta-Sanomia, koska se on osa tuota lauantaiaamun rutiiniani ja rutiinit on kaikkien terapeuttien ja sensellaisten mukaan hirvittävän tarpeellisia. Yht'äkkiä iski kylmät väreet ihoon ja selasin taaksepäin pari sivua, koska olin huomannut tämän: 
  
Yeah, aika erikoista että joku mainostaa blogiaan Ilta-Sanomien kauppapaikka-palstalla, mutta katsokaa! Se on Ralph Jaari! Pukevan perustajan poika! Josta oli juuri samana aamuna lukenut hesarin nettisivuilta! How freaking weird it that?

ScaryShitScaryShitScaryShitScaryShitScaryShitScaryShitScaryShitScaryShit

1 kommentti:

  1. Girlfriend, you're fecking psychic!

    t: Katariina

    VastaaPoista