maanantaina, elokuuta 13, 2012

Reasons for postponing your suicide.

Yeah, I just went there. Arvatkaa mikä on Downton abbeyn miellyttävin sivuvaikutus? Se että brittiläinen televisiodraama vannoo jälleen kerran pukudraaman nimeen! Katsokaa nyt näitä:

Mr Selfridge! Televisiosarja Selfridgen tavaratalon perustajasta, sijoittuu vuoteen 1909, vaikka tämä olisi paska (mitä en todallakaan usko) tämänhän täytyy jo pelkästään visuaalisesti olla ihana. Jos ette jaksa odottaa, sarja perustuu Lindy Woodheadin kirjoittamaan elämänkertaan Harry selfridgestä, olen lukenut sen ja se on juicy!

Parade's End Ensimmäiseen mdaailmansotaan sijoittuva, ilmeissti hyvin angstinen draama joka perustuu Ford Madox Forin kirjasarjaan josta en ole koskaan kuullut mutta joka on ilmeisesti loistava. HBOn ja BBCn yhteityövääntö joten kaikki kirjan amerikkalaiset sivuhahmot saavat suhteettoman suuren tilan sarjassa (NO EIHÄN; HBO ON SE ÄLYKÄS JENKKIKANAVA!) Ainiin, pääosassa on Benedict Cumberbatch, joka jostain syystä, mitä minä en tajua on ilmeisesti kaikkien naisten mielestä nyt todella ooh.

Paradise. Lisää tavaratalodraamaa! BBCn mukaan tämä on "glittering", mutta kun sarja perustuu Emilie ZOlan teokseen, niin eiköhän tässäkin oli yhteiskuntakritiikkiä ja turmiota ja rappiota ja kärsimystä.

Ja sokerina pohjalla:

Blandings!P.G-Ripping-Fun-Wodehouse-sarja! Ok, pääosassa on Timothy Spall, jota en kyllä millään voi kuvitella Lord Emsworthiksi ja tämähän ei sinänsä ole draamaa mutta mitä siitä! Se on Wodehousea, so automatic win.


0 kommenttia:Lähetä kommentti