sunnuntaina, tammikuuta 27, 2013

Terveisiä kosmisilta parapäiviltä!

Oulussa oli tänä viikonloppuna kosmiset parapäivät. Sinne oli tietysti mentävä, kun puhujakaartissakin oli Suomen kovimmat ufonimet Rauni-Leena Luukanen-Kilde ja Juhan af Grann, eli mystinen J.A.G. Luulin että paikalla olisi pari hassua salaliittoteoreetikkoa, mutta ei! Sunnuntain luennoilla oli varmasti noin. 300 ihmistä, teineistä poninhäntäisten kaljupäiden kautta minkkiturkkimummoihin!

On kyllä myönnettävä että tilaisuuden myyntipöytäosuus oli aika huono, kukkaterapiaa, raakasuklaata ja Juhan af Grann -t-paitoja. Jossain oli jotain mittareita joilla ilmeisesti pysyi mittaamaan foliohattunsa toimivuuden, mutta minä lähdin paikalle ihan sillä fiiliksellä, että voin vihdoin ostaa orgoniitin ja postata teille videoita joilla testaan sitä, mutta ei. Ei yhtä orgoniitin orgoniittiä.

Tänään oli sitten Rauni-Leena Luukanen-Kilden luento aiheesta: Ilmaston muutokset, sähköyliherkkyys ja mikrosirutetun ihmiskunnan zombifioituminen. Salaliittosivustojen perussettiä. 12 minuutin kohdalla vedettiin hitlerkortti esiin ja 17 minuutin kohdalla HAARP. Selviksi tuli että:
-Maalla on vaihto-oppilasohjelma Arcturus-planeetan kanssa.

-Mind control menetelmillä tehtävistä terrorismi yms. iskuista varoitetaan aina etukäteen symbolein, esim. Rauni-Leena Luukanen tietää aina jos jossain on mustia vaatteita pyykkinarulla että kohta on geimit päällä.

-Lapsilla on mahtavat henkiset voimat joiden takia USAn valtio kidnappaa lapsia, näyttää näille lapsille jonkun epäsuotuisan henkilön kuvaa ja käskee lapsia keskittämään energiansa tähän ihmiseen, jolloin tältä ihmiseltä katkeaa verisuoni päästä. Luonnollinen kuolema, ei todisteita, mutta oikeasti lapsizombiarmeijan mielenhallinnan uhri.

-Eliitille on rakennettu maanalaisia kaupunkeja järvineen pahanpäivän varalle, näissä kaupungeissa on myös sähkömagneettijunia joilla pystyy esim. Los Angelesista (tai siis kai sen maanalaisesta vastineesta, EI NÄISTÄ JUTUISTA OIKEASTI OTTANUT IHAN SELKOA!) siirtymään New Yorkiin nopeammin kuin lentämällä.

-Homeland security on tilannut 6 biljoonaa luotia, miksi? Ilmeisesti tulevaa kolmatta maailmansotaa varten, joka Luukasen mukaan alkaa Syyriasta, mutta ei ihan vielä, tämän tiedon Rauni-Leena oli saanut automaattikirjoituksessa.

-Ihmiskunnalta pimitetään siis lähestulkoon kaikki tieto. Vaalien tulokset päätetään etukäteen ja tieteen uusinpien harppauksien kerronta suurelle yleisölle lagittaa noin 50 vuotta. He jotka asioista tietävät, eivät ole se korkein johto, presidentit ja kuninkaat, eikä edes se keskijohto, vaan "toimistopäälikkötaso". Onneksi nyt ainakin Norjan kuningashuone on ilmeisesti vähän tietosempi näistä asioista, kun Rauni-Leena on ojentanut Mette-Maaritille jossain tilaisuudessa useamman raportin. Tämänköhän takia se Mette-Maarit on nykyään aina Intiassa jonkun gurun ashramissa?

Skeptikkokornerissa (future Daddalie boyfriends, call me!) varmasti olisi ollut vaikka kuinka paljon kysymyksiä, mutta valitettavasti ei ollut aikaa kysymyksille, voi voi. Eikä edes Linus Torvalds ollut paikalla pwnaamassa Rauni-Leenaa.

Luukanen-Kilden jälkeen olikin sitten itse Juhan af Grannin vuoro. Hän esitteli yleisölle näytettävän ensimmisen osan tv-sarjastaan The New Apocalypse – Mankind’s Last Exodus ja valitteli kuinka rankkaa sarjan tekeminen oli. Sitten Juhan af Grannin aurinkolaseista irtosi linssi. No niin, näin ne poltergeist-henget liikkuvat, sanoi af Grann. Ohjelma oli juuri yhtä puuduttava kuin silloin kun se yömyöhällä näytettiin maikkarilla. Juhan af Grann oli pukeutunut Jeesukseksi ja välillä odotettiin Antikristusta ja välillä Messiasta ja välilä ufoja.

Fluffy Kitten is confused!4 kommenttia:

 1. Pakkoon muuttaa Norjaan. Haluan pelastua.

  VastaaPoista
 2. Ihan parasta.
  7 vuotta yliopistoa ja mä en selvästikään tiedä vielä mitään mistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei ole liian myöhäistä, Paukku! Sinun onneksesi maaliskuun alussa järjestetään vastaavat parapäivät Helsingin Steiner-koululla! http://www.ultra-lehti.com/tapahtumat/tapahtumat.html
   kannattaa seurata Paranormaaliblogia: http://paranormaaliblogi.net/

   Poista
 3. Me likey! Best shit ever!

  t: Katariina

  VastaaPoista