torstaina, huhtikuuta 25, 2013

Fashion moment!

Netissä on ihan tarpeeksi muotiblogeja, joten yritän välttää vaatteista kirjoittamista (ja viimeaikoina ilmeisesti myös kaikesta muustakin). Mutta tämä on pakko jakaa teille:

Rakkauteni vintage-tyyleihin tulee ja menee, jotenkin näin keväisin aina luulen löytäneeni lopullisen tyylini Ralph Lauren-preppytyylistä, mutta sitten syksyn tultua aina innostun 30-luvusta ja Bloomsbury-bohemiasta (salaisuus: se ei sovi mun kropalle ollenkaan, mutta rakastan sitä silti) ja toisaalta 60-luvun kotelomekoista ja pillerihatuista. Ja nyt tämä kotelomekkoinnostus iski jo keväällä:

Orla Kiely AW 2013, AW tässä tapauksessa tarkoittaa AWWWWW! Ehkä olen taas marinoinut itseäni liikaa Mad Men-DVDillä, mutta nämä on ihania! Joskus Orla Kielyn vaatteet ovat olleen vähän liikaa siellä rumalla sinappimilitantti-kuusikymentäluvun lopulla, mutta ensi syksy on... no ihana.
Katsotaan ensiksi video:

Orla Kiely Presentation LFW AW/13 from James Hatt on Vimeo.


Kuvat löytyvät täältä: Enkkuvogue Jostain syystä näihin on stailattu aivan hirveät sukkakenkäkombot, mutta yrittäkää olla näkemättä niitä.

Jos nuo haitarikauluksiset paidat (kuva 24) ovat silkkiä, ne saa kaikki muuttaa minun kaappiini. 26 on itse täydellisyys. Toivoisin olevani sellainen nainen jolla olisi, tekisi mieli sanoa munaa, mutta se on ehkä tässä kohdassa väärä sana, siis rohkeutta pukeutua kuvan 40 tai 5 asuun töihin. Ja tuon kuvan 5 käsilaukun vain haluan.

En ole ainoa joka näitä himoitsee, vähän selatessani huomasin että kaikki ihanat hipsterivintagemuotiblogit ovat jo kehuneet tämän kokoelman maasta taivaaseen (aina ne hipsterit ovat minua edellä, graah!) joten pitää reloadtaa Orla Kielyn kotisivua ihan vimmaisena jotta ehtii näitä snatchata itselleen kun ne tulevat myyntiin.

0 kommenttia:Lähetä kommentti