sunnuntaina, elokuuta 25, 2013

Siivouspäivänä 31.8. Daddalien kamoja Etu-Lyötyssä!

Oletko aina halunnut kyylätä Daddalietä jostain puskista?! No ihan varmana olet! Nyt on siihen mahdollisuus, pidän valtakunnallisena siivouspäivänä kirpputoria Etu-Lyötyn Vanhantullin aukiolla (siinä K-marketin edessä olevan nuottiavain-aiheisen mietintälammen äärellä). Tarjolla on vähän käytettyjä (osa käyttämättömiä) naisten vaatteita (kokovalikoima kuvastaa tuskaista kamppailuani kilojen kanssa) hintaan 1-20 euroa, parit kengät 5eur/pari, kirjoja ja DVDitä 2 eur/kpl (huomasin juuri että yllättävän moni näistä on _natsiaiheinen_) sekä eklektinen kokoelma vaikeatajuista metallimusiikkia CD-muodossa niin ikään 2 eur/kpl. Itketkö itsesi uneen koska Jordan Rudessin sooloprojekti-kokoelmasi on epätäydellinen? Et ehkä enää kohta!

Myynnissä myös 2 kpl pussilakanoita ja tyynynpäällisiä tätä sarjaa sekä Linumin puuvillainen päiväpeitto 260x260 cm jossa toinen puoli roosa-valkoruudullinen ja toinen roosa.

Edit 30.8.: We have a problem. Vaikka asun vain 300 metrin päässä kys. aukioilta, it might as just be 300 lightyears, koska pakkasin nyt nuo tavarat nokkakärryille ja niitä on niin pajlon etten saa koko rakennelaa liikahtamaankaan! Oih, pitääkö minun pakata koko laitos uudelleen? ja mitä jätän pois? Mikä noista todennäkösemmin menee kaupaksi? Aargh. EEEEEi jaksa.

2 kommenttia:

  1. Någon Annan29.8.2013 17.51

    Hoh! Olin unohtanut blogisi pitkäksi aikaa ja nyt kun tulin katsomaan, luettavaa oli useampi sivu. Täytyy sanoa, että jos jotain muotiblogia pitäisi lukea, lukisin varmaankin sun pitämää muotiblogia mieluummin kuin mitään muuta - viittaus siis sekä uuteen (?) alaotsikkoosi että vaateaiheisiin postauksiin.

    ja mahtavia kuvia siitä öisestä rakennuksesta.

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa saada sinut takaisin Någon Annan! Postauksia on tulossa ainakin tuosta kesämatkastani ja aussitelkusta.

    VastaaPoista