maanantaina, syyskuuta 02, 2013

TV memories: Miljonääripeli

Joskus tuntuu että olen tällä planeetalla ihan ypöyksin, ainoa. Surullinen fiilis on se. Ainakin minun ja muiden ihmisten välillä on harso joka erottaa minut heistä muista. Ja sen harson nimi on Miljonääripeli. En voi suostua siihen että olisin ainoa joka muistaa tämän australialaissaippuan. Mutta vähän tuntuu että olen, googlen hitit miljonääripelille ovat joko täysin asiaankuulumattomia, linkkejä tähän blogiin tai vauvapalstan "3 parasta TV-sarjaa kautta aikojen" kyselyyn jossa vastaus "Jeeves, Star Trek The next generation ja X-files,Varasijoilla: vihreän kullan maa (kuinka ihanan trashy se olikaan!) Elliotin muotitalo ja Miljonääripeli (lisää trashyä!)" on pretty sure meikäläisen kirjoittama.

Bloody hell, ihmiset! Olenko ainoa joka tämän muistaa? Sarja kertoi tavallisesta aussiperheestä joka voitti lotossa samana iltana kun heidän tyttärensä meni naimisiin. Traagista tässä oli se että vastavihitty sulhanen kuoli vielä samana iltana auto-onnettomuudessa. Sarjan piti kai kertoa siitä miten yllättävä raha muuttaa tavallisen perheen elämää. Ilmeisesti sarja sai kotimaassaan huonon vastaanoton joten siinä tehtiin äkkiä nopeita muutoksia, näyttelijäkaartia karsittiin ja keskityttiin glamourisiin business-suhmurointeihin. Pahin business-suhmuroija oli perheen poika Alex joka nousi sarjan päähenkilöksi ja hyvä niin, Alex oli nimittäin IHQ sleazebag-bastard, joka nai kaikkea mikä liikkui. Alex työskenteli mainostoimistossa (niin, I KNOWS, PERFECT!) yhdessä Angelan, tai kuten Alex häntä kutsui, The Ice Queenin, kanssa. Ja Angela oli ainoa sarjan naisista joka pystyi vastutmaan Alexin tenhoa. Tämä biatch ampui aina kaikki lähentely-yritykset alas kuin sähkötolppaan kuolleen kotikissan! Se oli mahtavaa. Varsinkin kun tämä ei sitten kuitenkaan vähentänyt heidän välillään väreilevää eroottista värettä. Muistan kun paljastui että Angela olikin "salaa" yksinhuoltaja ja Alex yritti jotain "ooh, olisithan sinä nyt mulle voinut kertoa, voisin viedän sen little sluggerin (vai oliskohan se Ausseissa little maten)jäätelölle" jne. Angela vastasi suunnilleen: Vitut, olisit kuitenkin käyttänyt sitä tuhotaksesi minun etenemismahdlisuudet tässä firmassa, jonakin päivänä, Alex Taylor, me emme ole työ"kavereita", vaan minä olen sinun pomosi, HAH! Magnificent! Alex and Angela, ehkä elämäni toinen ship heti Rikerin ja Deannan jälkeen.

Ja siitä eroottista värinästä.... arvatkaa olinko shokissa kun vuosikausia myöhemmin, nettiin päästyäni tajusin että suunnilleen kaikki telkkumuistelusivustot luokittelivat kyseisen sarjan pretty much pehmopornoksi. Olin aina vain luullut että Australiassa oli vähän sallivampi TV-sensuuri, lämpimämpi ilmasto ja ehkä siellä oli ihan normaalia että kampaamossa myydään myös alusvaatteita, mutta Alexin lisäksi koko sarja oli aika hemmetin sleazy. Niin sleazy, että MTV lopetti sarjan esittämisen jotenkin kesken, ennen kuin juonenkäänteissä päästiin uusnatsehin ja vampyyreihin. (Thank god) Koska niihinhän päästiin. Juoneen kiedottiin myös tietysti hallusinogeenit ja hakkerit. Sarjan spiraalimainen rappiokierre on dokumentoitu tähän Livejounaliin. Siellä näkyy myös muuten piilotettuja youtubepätkiä joissa on warning warning tits ja simulated sex. Ei ihme että olen kasvanut vinoon.


0 kommenttia:Lähetä kommentti