sunnuntaina, marraskuuta 02, 2014

No voi morjens taas.
Alkaa vähitellen käpy käryämään tämän sosiaalisen median kanssa. Nythän 10.11 aloittaa uusi kanava HeroTv, jolle kosiskellaan Netflix/DVD-kansaa esittämällä samoja sarjoja monta jaksoa peräkkäin. No, sen sijaan että kanavan nettisivuilla esiteltäisiin mahdollisesti näitä ohjelmia tai edes lähetyskarttaa, nettisivut on vain kokoelma twiittejä joissa ihanasti kanavaa profiloiva Hero Crew esittelee edellisviikonloppuna syömäänsä pepperonipizzaa. Tajuan että televisiolla on entistä vaikeampaa monikavavaisuuden takia ja oikeanlaisen kohderyhmän tavoittaminen on elintärkeää, tajuan myös että ennakkorummutuksessa kannattaa säilyttää jonkunlainen salaperäisyys, mutta siihen kanavan aloitukseen on nyt _viikko_. Lupausten mukaan tulee vaikka mitä sarjoja, mutta jos lähetysaika on vain klo 18-24 ja sarjoja lähetetään monta jaksoa peräkkäin, monta päivää viikossa, eihän yhdelle viikolle ihan kauhean montaa eri sarjaa mahdu. Olisi kiva tietää pitääkö minun heti 10.11 olla maratonoimassa Ashley Juddin tähdittämää Missingiä samalla twiitaten tyylikkäästi photoshopattuja kuvia lehtikaalibanhmista hastageillä illatonmeidän ja iltamässy, vai vyörytetäänkö alkuun heti jotain mielenkiinnotonta shittiä.

Kun HeroTV:n emokanava Nelonen aloitti aikanaan 1997, heillä ei, kuulkaas lapsukaiset, ollut edes nettisivuja. Helsingin ratikoiden kyljissä mainostivat info-sähköpostiosoitetta. No pitkälle on päästy. Nyt on kyllä ihan vitun relevantit kuvat kahvikupeista informatiivisine viestineen ("Ja nyt tarvitaan kahvia! #illatonmeidän ja sit vaan aamulla reippaana duuniin! 😂") Sähköpostiosoitteita ei löydy sitten yhtään mihinkään.

3 kommenttia:

 1. Hei. Löysin HeroTV:tä koskevan blogin osoitteesta http://www.lily.fi/blogit/variety-show/suomeen-uusi-televisiokanava-hero-tv-aloittaa-marraskuussa. Siinä on HeroTV:n ohjelmakartta. Siitä saa jonkinlaisen käsityksen HeroTV:n ohjelmatarjonnasta.

  VastaaPoista
 2. Ui, kiitos! Tämö meno on jo sellaista että olen ihan varma että kun Venäjä julistaa sodan Suomelle, ainoa tapa saada itselleen joditabletteja on osallistua Huoltovarmuuskeskuksen ja jonkun Cupcakes and peplums by Ninni K. -blogin yhteistyöarvontaan.

  VastaaPoista
 3. Daddalien viimeisimmälle kommentille iso peukku, näin on! :D

  t: Katariina

  VastaaPoista