maanantaina, maaliskuuta 16, 2015

Hyvinvoinnista ja ruokavaliosta!

Niin kuin varmaan moni muukin, minäkin pähkäilen päivittäin ruokavalioni kanssa. On niin paljon tietoa saatavilla ettei oikein tiedä mikä niistä olisi juuri itselle se sopivin ja kropan kehityksen kannalta optimaalisin juttu. Itse olen kokeillut karppaamista, maitotuotteiden jättämistä kokonaan pois, gluteenitonta ruokavaliota ja paleo-diettiä sekä viimeiseksi kaikkien kasvi- ja eläinperäisten tuotteiden karsimista ruokavaliostani. Kaikissa on ollut omat hyvät puolensa, mutta ihan sitä mun näköistä juttua ei ole vielä löytynyt, kunnes vasta nyt pari viikkoa taaksepäin. Löysin netistä Haribon Ferskner Persikorit ja tajusin että ilmeisesti syyllinen mun vatsavaivoihin, harmaaseen ihoon ja alentuneeseen maastavetotulokseen on _liivatteen puute_. Olen nyt syönyt näitä Persikoreja parin viikon ajan, ja tuloksia alkaa näkyä ihan selvästi.



Jauhan näitä pari aamusmoothieeni tai lisään chiapuuroon ja näitä on helppo kuljettaa mukanakin ja napsia päivän mittaan jos tuntuu että liivatetasot alkavat laskea. Henkilökohtaisesti nämä toimivat minulla makeannälkäänkin paremmin kuin raakasuklaa tai taatelit. En tietystikään halua tuomita ketään jolla joku toinen ruokavalio toimii paremmin ja on siitä löytänyt avun, mutta kannattaa ehdottomasti kokeilla!

2 kommenttia:

  1. Taisi olla kaksi viikkoa siitä, kun uutisoitiin, että liivate on ylivoimaisesti paras proteiinin lähde. Siinä on proteiiniä jotain 80g/100g eli en haluaisi masentaa.... mutta taidat olla vain nyt tosi ytimessä tämän proteiinivillityksen kanssa.

    VastaaPoista
  2. No voi nyt saatana! ALkoivat heti maistua suussa silkalta silkolta.

    VastaaPoista