keskiviikkona, toukokuuta 20, 2015

No niiii, onko kaikki jo nähnyyyy? Saako puhua? I mean come on, mää oon katsonut nyt neljä kertaa putkeen ruutu.fistä tuon Mad menin finaalijakson and I want to talk about iiiiit! IIIK! PEGGY JA STAN FINALLY HAPPENED! Ja se oli ihanaa jne jne jne! Mut mulla on tässä nyt pieni ongelma, kuten aina. Toi oikeastaan parikin ongelmaa.

 Ensiksi tietysti feminsmi-rant. En todellakaan ole sitä mieltä että onnelliset loput tarkoittavat aina sitä että kaikille pitää löytyä poikaystävä. Olen ihan varma että Peggy voisi olla täysin tyytyväinen elämäänsä ilman minkäänlaista parisuhdetta. Eikä se tarkottaisi yksinäisyyttä tai katkeruutta, hell I should know.

Toisekseen, mitä helvettiä tässä nyt tapahtui? Koko jakso oli muuten täynnä todella hienoja monologeja ja kohtauksia, mutta Peggyn ja Stanin big moment valui aika nopeasti fanfictasolle, jolloin lopusta puuttui vain pahimmat kliseet, Stanin valkoinen hevonen (tosin nehän sai sen Chevalier Blanc-accountin takaisin), ruusukimppu ja kihlasormus shampanjalasin pohjassa ( I love you, Ridge!). Molemmat sanoivat sen ison L-sanan kahteen kertaan! Täysin turhaa ja OOC:tä. En olisi uskonut että Mad Men kaikessa syvällisyydessään ja mahtipontisuudessaan harrastaisi tälläistä fanserviceä. No mutta, olihan se silti aika ihanaa.

Minä ihan tosissani uskoin että viimeinen jakso alkaisi useamman kuukauden aikahypyllä jolloin Betty olisi jo kuollut ja ehkä jonkun dialogin lomassa tai jollain ihanalla aamukaaos-kohtauksella saisimme selville  että Stan olisi vain muuttanut Peggyn luokse kun tarvitsi väliaikaisesti kämppää ja sitten vaan jäänyt sinne loisimaan ja jotenkin he olisivat vain ajautuneet suhteeseen. Kaikki ulkopuoliset näkisivät että siinä olisi kyse rakkaudesta, ja ehkä he itsekin tajuaisivat ettei se Stan oikeasti koskaan muuttaisi pois ja ehkä, jos sitä fanserviceä olisi pakko olla, olisi joku pusu jossain, mutta olisiko se nyt huikean paljon romattisempaa ilman suuria rakkaudentunnustuksia? Olisi.


0 kommenttia:Lähetä kommentti