lauantaina, kesäkuuta 27, 2015

Onneks mulla ei ole lapsia. Nytkin pakottaisin ne kattomaan mun kanssa Breakfast Clubin ("kuvitelkaa että tässä oli sellanen kohta missä niiltä takavarikoitiin puhelimet, äiti ei jaksa nyt selittää sitä"). Ja tykkäämään siitä.

2 kommenttia:

  1. Se oli hei K16 :-----------D

    VastaaPoista
  2. Onneks mulla ei ole lapsia, rikkoisin vielä lastensuojelulakiakin, nehän otettaisiin multa pois. Mun mielestä toi on leffa joka pitää nähdä viimeistään just vähän nuorempana kuin mitä elokuvan hahmot on, eli joskus 13-14 vuotiaana. Mul vois muuten hyvin olla kuustoistakesäinen, jos olisin raskautunut suunnilleen ensimmäisestä kerrasta kun kun kohtasin rakkausmakkaran... Which I would have not koska seksi ilman kondomia on yök. (Erkkaria siis lapaan, jätkät!) TMI.
    Tuo on muuten alkujaan teatterissa ollut Suomessa K-14, mutta sellaista kategoriaa ei enää ole. Jos nyt osaan tätä oikein tulkita: http://www.elonet.fi/fi/elokuva/117137 . Sitten tuolla on jotain videoversioita jotka on Sallittu, mutta ne näyttävät olevan kestoltaan lyhempiä, joten jos ne ovat olleet niitä josta se hirvittävä kaveripaine-pilvenpolttokohtaus on leikattu pois? USAssa ei kuulemma enää pitkään aikaan ole näytetty telkkarissa tuota pidempää versiota.

    VastaaPoista