sunnuntaina, tammikuuta 22, 2017

Ehkä tylyin rakennus jonka ole koskaan nähnyt on FBIn pääkonttori Washington D.C.:ssä. Edes romanttinen ajatus siitä että Fox Mulder selailee arkistojaan sen kellarissa ei taloa paranna. Se on iso, ruma ja tyly. En ole yksin tämän melipiteeni kanssa (yleensä näissä asioissa olen, mielestäni Kouvolan Pohjola-talo on _viehättävä_), koska nyt talo on purkutuomion alla. Kuitenkin, FBIn pääkonttori tuli tässä mieleeni ja päätin tarkistaa onko talo niin poliittisesti herkkä että se olisi Googlemapsissa blurrattu kuten esim. Israelin armeijan pääesikunta Tel Avivissa. Ei ole, ilmeisesti talo on niin ruma ett sitä ei edes voi blurrata.

Mutta WOTWOT? Löytyikö salaliitto? FBIn talon katolla on ihmeellisiä neliöitä epäjärjestyksessä. Sitähän voisi kuvitella että nämä ovat ilmastointilaitteita mutta katoskaa kahta eri Google Earth kuvaa, niiden paikat ja määrät muuttuvat!:


Liian isoja Mulderin hyljätyiksi eväspusseiksi muttei kuitenkaan kiinteitä esineitä. Ja tietysti nyt kun olen ottanut screenshoteja FBIn katon Google Earh kuvista, alkaa nettiyhteyteni takkuamaan...


0 kommenttia:Lähetä kommentti