perjantaina, tammikuuta 16, 2004

Erinomainen TV-keskitalvi senkun jatkuu! Keskiviikkona alkoi Vakoojat, joka onkin sitten niin täydellisesti minulle suunnattu ohjelma ettei mitään! 30-luvun englantilaisia herramiehiä, vakoojia (DUH!), juutalaisia, natseja ja kommareita. Voiko enää paremmaksi sarja muuttua? Voi! Yhtä pääosista esittää ylisöpö Toby Stephens joka esitti sitä ihanan ilkeää Ollyä Kamomillapihassa.

Ja kaikki tämä vielä tositapahtumiin nojautuen. Hiukan kuitenkin arvelluttaa oliko Cambridgessä opiskelevat, natsi-ideologiaa kannattavat miekkoset niin oppinsa lumoissa että kopioivat jopa hiustyylinsä Saksasta (tai oikeammin niistä sodanjälkeen ilmestyineistä natsileffoista). No, natsit olikin sitten helppo erottaa muista opiskelijoista. Tukka sängelle korvasilta ja se etukiehkura liimataan kunnolla kalloon kiinni! Siihen verrattuna Toby Stephensin valtoimenaan liehuva kuontalo oli kuin aamuauringossa vellova ruispelto.

Torstain T.i.l.a Extrassa oli tällä kertaa vuorossa Kari Vepsä ja tämän elämänkumppani joka oli ilmeisesti yhtä suuri persoona kuin Madonna tahi Cher, koskapa hänet esiteltiin ainoastaan etunimeltä. Kari Vepsä on ehkä Timo T.A. Mikkosen jälkeen Suomen kovin lännenmies. Kämpässä oli kivana yksityiskohtana saluunaovet ja nurkaan ahdettu payless-Sonny Crokett-tyyppinen baari. Lisäksi talo oli täynnä toinen toistaan, öh, mielenkiintoisempia hevoaiheisia koriste-esineitä. Hyvä maku vaan oli laukannut kauas pois. No pääasia että Vepsä elämänkumppaneineen viihtyy!

HUOM!

Varautukaa siihen että 7.4 alkaa Toni Wirtanen undercover jossa "rockkukko esittelee persoonaansa 12 eri kantilta." (Iltalehti 16.1.2004) Toni Wirtasen pseudosyvällisiin ja söpösti sivistyssanoilla koristeltuihin lausuntoihin olemmekin jo tottuneet, mutta onneksi niille on nyt saatu oma, viikottainen fooruminsa. Voi kun minullakin olisi 12 eri kanttia!


0 kommenttia:







Lähetä kommentti