lauantaina, elokuuta 27, 2005

Shoppingspree

En ollut suunnitellut shoppaavani tänään, varsinkaan alkuviikon tietokonehankinnan jälkeen, mutta huomasin kuitenkin ihastuneeni herkullisenruskeaan Nancy Mitford-tyyppiseen tweed-asuun joka maksoi aivan liikaa, varsinkin kun asua täytyi tietysti täydentää parilla paidalla ja huivilla. Whats wrong with me?

Eilen törsäsin myös, ostin uusimman Doomin, koskapa minulla nyt vihdoin on tietokone jossa se pyörii kiitettävästi. sekä Antoine Doniel-DVD-kokoelman. 400 kepposta aamutuimaan läppärin näytöltä sängyssä maaten on aika jännä kokemus. Olen nähnyt leffan viimeksi joskus 15-vuotiaana ja nyt, omien nuoruusvuosien ollessa auttamattomasti ohitse (ostan tweedasuja, proof enough), elokuvan kokee jälleen hiukan eri vinkkelistä. (Puhumattakaan siitä että jotkut osat kyseisestä leffasta aiheutti oudohkoja mielleyhtymiä viikolla katsomaani Vaihda Vapaalle, Ferris-leffaan.) Se saa myös kaipaamaan Pariisiin, ei ehkä siihen Pariisin jossa minä olen ollut vaan romanttisesti dekadenttiin ajatukseen Pariisista. Voisiko sellaisen Pariisin ostaa stokalta? Edes vuokrata viikoksi käyttöön?

Kiletäydyn tuntemasta huonoa omatuntoa shoppailun vuoksi. Koska viimeksi ostin mitään? Koko kesän olen kiltisti tullut töistä suoraan kotiin ja kaksi villapaitaa ja yksi alpakkakeeppi on aika laiha saalis niin hurmaavasta kaupungista kuin Bryssel.

Tänä iltanan on vuorossa vielä ensimmäinen osa Britney & Kevin-tositvohjelmaa (joka kaikkien nettikeskustelupalstojen mukaan on aivan hirveä) ja lisää antoine donieliä. Joten elämä daddalandiassa on aika pittoreskiä kaikkinensa.

Rakkaudella,
Daddalie
Ich habe Wein und Gorgonzola


0 kommenttia:







Lähetä kommentti