maanantaina, syyskuuta 22, 2008

Rena karusellen, Lotta!

TOivoisin todellakin että minulla olisi jotain hauskaa kerrottavaa. Ei ole, itkuvirsiblogiksi menee, sorke.

Listaan lisää riippuvuuksia/korviketoimintoja:

Kylpy.
Yritän rajoittaa kylvyssäkäynnin vain joka toiseen päivään, koska iho on jo aivan karhea kaikesta siitä vedessä lillumisesta ja käytän reilusti yli oman osuuteni maapallon vesivarannoista. Mutta tänäänkin alkoi ahdistaa niin paljon etten tiennyt mitä muuta tehdä. Ja sitten kylvyssä tuli vielä ahdistuneempi olo. Jipii.

Mutta oletteko ihmiset katsoneet tämän vuoden Big Brotheria?! Mikä helvetti siihen on mennyt? olme vuotta ollaan katsottu jeesjees-meininkiä ja tänä vuonna on täysi taistelutanner käynnissä, seksillä kuorrutettuna. Vielä viimevuonna nousi poru kun Jaakko kutsui sitä angstigoottia huoraksi. Nyt kukaan ei varmasti edes huomaisi tällaista pientä bagatellia.

Big Brotheria katsoessani tunnen oloni taas vanhaksi. Suurin osa näistä tyypeistä ei muista mitä tuntui pelätä Neuvostoliittoa. Ja nyt aion olla vanha väsynyt kukkahattutäti ja saarnata hetken (Hahaa, luulitte että kun mainitsen Big Brotherin, niin kirjoitan jotain nasevaa Johanin yläkropan täydellisyydestä, mutta ei, meikä saarnaa käytöstavoista!): Varmasti tuonne valitaan keskivertoa avoimempia ja sosiaalisempia henkilöitä, mutta toisaalta kun noita keskusteluja kuuntelee niin ne peilaa erästä yhteiskunnallista muutosta jota olen jo pidemmän aikaa ihmetellyt. Minne meiltä katosi sellainen häpeilevä konsensus? Case in point: Talossa tuntuu olevan yleisenä leikinlaskun kohteena Cheryllin lausunto siitä että hän haluaa olla rakastunut harrastaessaan seksiä. Ymmärrän että lausunto kuulostaa oudolta kun on nähnyt kuinka Cheryll pussailee talossa vuoronperään mitä limaisempien miesten kanssa, mutta kun tämä lausunto on ollut pilkan kohde jo ennenkuin Cheryll oli pussannut edes sitä ihq-ihanaa Harria (Cheryll+Harri 4ever!). Missä vaiheessa meidän yhteiskunnassa kaikki muuttuivat Cherylleistä Minnoiksi, joka ei edes kuulemma ymmärtänyt miten joku voi ajatella kuten Cheryll? Jotenkin minusta tuntuu että ennen, siis silloin kun minä olin 20 (eikä siitä ole liian kauan), kuului ainakin puhua niin kuin Cheryll, vaikka monet sitten oikeasti harrastikin yhdenillan suhteita. Toisaalta minua muutaman vuoden vanhempi, viime sunnutaina uloshäädetty Maria demonstroi samanlaista avoimmuutta ilmottaessaan parhaimmillaan ruokapöydässä suolentoimintansa viimeisimmät tapahtumat, ylpeillen omalla suorapuheisuudellaan, joten en tiedä onko ero sukupolvissakaan. Milloin me siirryttiin tähän? Silloin kun BBn ensimmäisellä kaudella Timo pani jotain muijaa jonka nimeä en enää muista? Ja ennenkaikkea, onko tämä uusi rehellisyys positiivinen muutos yhteiskunnassamme? Ja onko se edes rehellistä?


0 kommenttia:







Lähetä kommentti