lauantaina, helmikuuta 07, 2009

Lauantain Miäs

Huomenna tulee televisiosta Tyttö, Sinä olet tähti-elokuva, joka on ennalta-arvattavaa hömppädraamaa jonka dialogi kuulostaa siltä kun se olisi copypastettu kokoon John Hughes-leffoista ja käännetty sitten suomenkielelle, huonosti. Mikä sitten on leffan imu, miksi Daddalie voi katsoa TSOT-leffan vaikka kolme kertaa peräkkäin ja poikittain? Koska koko leffa koostuu otoksista joissa miespääosanesittäjällä Samuli Vauramolla on Katse. Ei se "olen menossa tappamaan, mutta oikeesti en välitä paskaakaan" -catwalk-katse jonka Saimi yrittää aina pusertaa ulos mallikokelasparoista (Suomen huippiksetkin alkaa taas keväällä, MÄÄ EN KESTÄ!) vaan se katse johon törmää kun kääntyy ja se josta pitää ihan kauhean, kauhean paljon katsoo sinua silmiin ja silmänräpäyksen ajan kaikki on ihanan selvää ja tuntuu vaan kauhean, kauhean hyvältä ja päässä soi Astrud Gilberto ja heikottaa. (Vaikka se tyyppi tod. näk. yrittääkin vaan viestiä että Daddalien järkälemäinen habitus blokkaa näkymän baaritiskillä hengaileviin perseisiin.)

Sitten katsoin Ykkösen Uutishuonetta ja tajusin ettei kyse olekaan leffaan varten rakennetusta koukusta, vaan näyttelijän omasta! Swoon. Samuli Vauramo katsoo aina kameraan kuin olisi valmis vihdoin tarttumaan Daddalietä kynärpäästä ja mumisemaan nolona jotain sekavaa mutta samalla ihan uskomattoman kaunista. Ja minulla ei olisi mitään sitä vastaan, tod. on mr. Vuoramo sellainen tyyppi jonka kanssa voisin ostaa leivoksia Kauppahallista ja sitten viedä sen näytille meidän porukoille. And at the end of the day, that is what counts.

Joten suosittelen kaikkia katsomaan huomisen leffan. Samaan aikaan tulee tosin Tuulen viemä joka on aivan huippuloistava, vaikka Rhett Butler ei koskaan olekaan aiheuttanut minussa mitään värinöitä. Which might surprise some of you.

Ja suosittelen seuraamaan tätä palstaa, olen kasannut aikamoisen backlogin näitä ihq-miehiä joista halua kirjoittaa.


0 kommenttia:







Lähetä kommentti