lauantaina, toukokuuta 16, 2009

Get ready for me love, cos I'm a comer

Stokalla oli tänään kaikesta alennus -20%. Wohoo! Joten minä sitten shoppailin Pukumiehessä, go figure. pukumiehessä shoppailu on tuskastuttavaa, rekit ovat aina liian täynnä, tila on ahdas ja pukukoppeja ei kukaan siivoa. Mutta sen kestää kun seasta löytyy seuraavanlaisia helmiä:



Ajateltaa tuota yhdistettynä keskiruskeisiin pellavahousuihini jotka ostin naurettavaan 40 euron hintaan Seppälästä. Sooo stylish, yet not overtly trendy.

Mutta takaisin siihen miksi oikeasti päätin edes blogata tänään. Katselin siis Pukumiehessä kaikessa rauhassa mustia puuvillapaitiksia kun eräs rouvashenkilö kurvaa viereeni vasemmalta, tökkää minua sormella lantioon ja pyyheltää selkäpuolelta ohitseni! Ihan pelkkä peruskohtelias "anteeksi" olisi saanut minut kyllä siirtmään sen verran että armon rouva olisi päässyt ohitseni, ei mitään tarvettä tunkea käpäliään meikäläisen ihraan. Ja ei, kyseessä ei ollut mikään vahingossa henkarilla tehty tökkäisy, sormi pysyi tungettuna meikäläisen vyötäröön kunnes ensihämmästyksestä heränneenä tajusin siirtyä. Ei ollut edes mykkä kyseessä, kuulin kun nainen selitti jotain ystävättärelleen samalla. Niiku what is wrong with these people?

No regardless, tässä Barbra:


0 kommenttia:







Lähetä kommentti