maanantaina, toukokuuta 11, 2009

This shit is finally gearing up!

Huippumallit alkaa vihdoin osoittaa klassisia, Tyra Banks-tyyppisiä, urpoilumerkkejä. Pari viime jaksoa on ollut hiljaiseloa, mutta nyt alkaa vihdoin näyttämään hyvältä. Osittain tämä saattaa johtua siitä että vihdoin nämä blondit osaa eroittaa toisistaan. Mukana kisassa on siis vielä:

Anna-Kaisa, 150v, the tormented baby mama jota odottaa kotona hesburgerboyfriend potenssiin sata. Anna-Kaisa on selainen perinteisen suomalaisen pystymetsämallin näköinen joka voisi koska tahansa kävellä Lumenen kuvauksiin. Ainoa este on hänen järkyttävän komenteleva poikaystävänsä joka ei selviä yksin kotona lapsen kanssa. Tosi mies.

Blanche, PERSOONA joka Saimin mukaan diivailee as in the pot calling the kettle dark-skinned. Blanche on sitä mallityyppiä joka ei luonnossa näytä oikein miltään, mutta kuvissa aina onnistuu näyttämään hyvinkin mielenkiintoiselta. Anna-Kaisaa on käsketty laihduttamaan, mutta miksi ei tasapuolisuuden nimissä ole minkäänlaista komentoa annettu Blanchelle koska (Tyran äänellä:) Girlfriend got some meat on her boooones, you know what im talking about, uh-huh, sum' junk in the trunk and a pair of ta-ta's that make mama Tyra prooooud! (/end of Tyra-ääni, cos she gets scary!)

Janina, glädjesprutan! Tai no Janina oli glädgesprutan joka spontaanisti alkoi heittämään voltteja tähän viikkoon asti kunnes hänen käskettiin vähän hillitsemään itseään, joten Janina päätti tällä viikolla tuijottaa kameraan uneliaasti silmät puolitangossa. Tuomariston mielestä Janina tietysti on menettänyt persoonallisuutensa jne joten saamme odottaa lisää voltteja tulevaisuudessa and we will look back on this and laugh, but perhaps, with a small tear in our eye.*

Laura. Oh, Laura. mitä se vielä tekee tässä kisassa? Laura näyttää ihan kivalta, mutta sillä Kodin Kuvalehden muuttumisleikki -tavalla. Laura ei myöskään aiheuta minkäänlaista draamaa talossa, joten 179 cm tai ei, ennustan että Laura on kohta kadonnut talosta.

Nanna, talon retroernu. Nanna on kuin jäänne ajalta ennen internetiä, ikuisesti Lasipalatsin eteen harhailemaan jäänyt grungelastu joka etsii JYRKIN ovea koska siellä on kuulemma tänään Apulanta vieraana. Nannalla oli tällä viikolla paras kuva, mikä ei sinänsä ihmetytä, koska Nanna oli ainoa joka sai naamaansa dramaattisen meikin.

Suvi.
Minä nyt yritän selittää tämän niin että kaikki ymmärtävät.
Allaolevassa kuvassa on rumpnisse.

Muistatteko rumpnisset? Niillä ei yleensä ollut mitään käsitystä mistään, ne puhuivat hassusti, mutta silti ne olivat kaikkien suosikkeja! Suvi on sarjan rumpnisse jota ilman koko ohjelma olisi vain puuduttava tutkielma Saimin hiusfacinaattoreista. Suvi on sarjan ujo/kömpelö malli joka puhkeaa kukkaan, mutta Suvi saattaa olla myös koko porukan fiksuin lopulta, koska sen verran hienostuneita one linereitä Suvi välillä heittää. Nanna luulee olevansa hauska, Suvi todellakin on, eikä ainoastaan rumpnissemäisen cluelessnessinsä takia. Sen lisäksi Suvin kuva tällä viikolla oli jumalallisen kaunis, joten kyllä, Suvi on Daddan suosikki.

Riina on mukana koska joka vuonna Huippumalleista täytyy yhden olla Minna Haapkylää muistuttava punapää. Riina melkein putosi tässä jaksossa, koska hänen kuvansa oli oikein erityisen hirvittävä.

Riinan sijaan kilpailusta putosi Anastassia, and I smell bullshit. Anastassian kuvassa ei ollut mitään vikaa, porukassa oli useampi huonompikin, mutta Saimin mielestä Anastassia on vain kaunis (melkein odotin sanaa "missityyppinen", mutta niin hirveitä loukkauksia ei sentään Saimikaan uskalla laukoa), kun taas Sakke Majantien mukaan Anastassia näytti "taas mieheltä". Yeah, it did not make sense.



*Jotain tuohon suuntaan Madeleine Bassett sanoi joskus. Madeleine Bassettiltä löytyy aina soiva quote joka tilanteeseen. Päästät vaan ilmoille romanttisesti huokaisten että: Stars are God's daisy chain, niin joka ikinen mies kilometrin säteellä luikkii pakoon. Testattu on!


0 kommenttia:







Lähetä kommentti